OSMAN VE TOMANE

Yine keçi inadıyla karşılaştığımız rakibimiz oldukça diriydi. Oyundan düşmeden, maçı çirkinleştirmeden 90 dakika mücadele verdiler. Kendilerine kalan maçlarında başarılar dileyelim.

Maça baskılı ve etkili başlayan taraf Samsunspor'du. Yasin, Gökhan, Hasan, Soner, Tomane, Osman ve Fofana tarafından abluka altına alınan rakip takım 22. dakikada fire verdi. Keçiören' in uzun ve yüksek, çoğu ofsayt  toplarını yan hakem Hüseyin Tetik'in devamlı kaçırması ile kalemizde pozisyonlar verdiğimiz 20'li dakikalarda Tomane'nin direkten dönen topunu şık bir biçimde tamamlayan Hasan Samsunspor'a nefes aldırdı. Baskısını düşürmeyen ama rakibinede pozisyon vermeye devam eden, özellikle Eze' yi çok hafife alan Samsunspor aradığı ikinci golü ilk yarı bulamadı.

İkinci yarıya Mehmet hoca aynı ilk 11 ile devam etse de, ikinci yarıya farklı bir Tomane çıktı. Oyun gücü, mücadelesi, hırsıyla takımını daha da ateşleyen Tomane 66 da taraftarın futbolcuların ve kendisinin ısrarla beklediği golle nihayet buluştu. Pozisyon kolay gibi gözükse de oldukça zordu. Hassas bir ustalık vuruşu ile şeytanın bacağını kırdı. Formsuz Mehmet Akyüz'ün asistini de unutmamak lazım.

Osman, maçın yine kilidi oldu. Mükemmel oyunu, akıllı yer tutması, yerinde müdahaleleri ile maçın yıldızıydı. Bravo Osman.

Hasan, Kocaelispor maçında bizi çok üzen 55 numara bu maç yine çok iyiydi. Hatasıza yakın oyunuyla alkışı hak etti.

Burak, dikkatli, güçlü ve sağlam oyun mantalitesi ile ilk on birin değişmezi olma yolunda hızla ilerliyor. 

Soner, bitmek bilmeyen enerjisi ile sol kanadı adeta işledi. Haftalar ilerledikçe çok daha iyi olacak.

Yasin, tecrübesi ile ilk on birin tartışmasız değişmezi. Gol çok yakışacaktı, nasip Bursa maçına olsun inşallah.

Fofana, o gol kaçar mıydı? İlk maçında ne güzel olmaz mıydı? Biraz heyecanlı bulduğum forveti ileriki haftalar değerlendirmeye alalım.

Ali, yine çok iyisin daha da iyi olacaksın. Topa hakimiyetin, hızın, oyun aklın ve yaşın itibarı ile seni ilerde çok farklı yerlerde göreceğimizi düşünüyorum. 

Melih, oyuna dahil olduğu andan itibaren kendini hissettirdi. Pozisyonların tamamında vardı. İlk on bir artık başlamalı..

Maç sonucu normalde 3 veya 4-0 olmalıydı. Keçiören'in gollük pozisyonu var mıydı derseniz; Eze'nin pozisyonu diyebilirim onda da Aykut güzel yer tutmuştu. 

Pekte şansımızın tutmadığı Keçiören maçını üç puanla tamamlamak Bursa maçı öncesi takıma pozitif etki yapar. Çarşamba akşamı saat 20:00'de Bursaspor karşısında da aynı futbol aynı kaliteyi istiyoruz.

Bir Kocelispor şakasını daha  kaldırabilir miyiz bilemiyorum. Şampiyonluk için şimdiden uzun bir seri yakalamamız şart. Atı alan Üsküdar'ı geçmeden, Hazır Eyüpspor da Manisa teklemişken...

Haksız mıyım?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR