Önlem alınmalı...

Yoğun uğraşlar sonucu transfer tahtasını açın ve transferin son günlerinde kadrosuna 13 oyuncu katan Samsunspor, Ordu'da Mersin İdmanyurduspor karşısına çıktı. Yeni transferlerden Orhan ile Adem sahada yer alırken diğer transferler ve Samsunsporlu genç futbolcular tribünden maçı izlediler. Samsunspor'un mevcut kadrosu yeni transferlerin katılımıyla 32'ye yükseldi. Sayının çokluğu önemli değil. Önemli olan işlev. Sayının çok olması hocayı da zorlar. Bana göre kadro 22'ye indirilmeli. Ve bu mevcut kadronun üzerinde durularak, lige devam edilmelidir.

Samsunspor, cezası nedeniyle Mersin İ.Y maçını Ordu'da yapmak zorunda kaldı. Ancak herşeye rağmen Samsunspor taraftarları otobüslerle Ordu'ya adeta çıkarma yaparak takımlarını yalnız bırakmadılar. Samsunspor Mersin karşısına Okan, Adem, Orhan, Turgay, Kenan, Murat, Sefa, Sercan, Oktay, George, Turgut onbiriyle sahaya çıktı.  Volkan ile Ömür ise yedek soyundu. Samsunspor takımı, Mersin maçına oldukça durgun başladı. Oyuncularımızın üstünde sanki bir ağırlık vardı. Kardemir Karabükspor maçındaki pres, baskı, mücadeleden eser yoktu sahada. 20 dakika boyunca iki takımda birbirini tarttı. İlk yarıda vasat bir futbol ortaya koyan Samsunspor kalesinde bariz savunma hataları yüzünden iki gol görerek devreyi 2-0 yenik kapattı.
 İkinci yarıda ise normal şartlarda sahada olması gereken Volkan oyuna başladı. Volkan'ın oyuna girmesi hiç kımıldamayan Samsunspor'u yerinden oynattı. Daha sonra oyuna Hakan Akman girdi. Ve Volkan'ın geliştirdiği  atakta Hakan Akman skoru 2-1'e getirdi. Bu dakikadan sonra beraberlik sayısına ulaşmak için tehlikeli ataklar yaptıysakta bunlardan sonuç alamadık. Ardından maçın son dakikalarında yine savunmanın zaafını iyi değerlendiren Mersin, bir gol daha bularak ilk galibiyetine ulaştı. Kardemir Karabükspor maçının onbirinde fazla değişiklik yapılmadan Mersin karşısına çıkılsaydı karşılaşma farklı bitebilirdi. Takıma yeni katılan sağ ve sol beklerimiz henüz uyum sürecindeler. Tam olarak hazır değiller. Bu maç bize iyi bir ders oldu. Umarım ileriki haftalarda kötü sonuçlardan uzak dururuz. Ama şu bir gerçek takım olarak hala arayış içerisindeyiz. Henüz iskeleti oluşturmuş değiliz. As hasarla bu dönemi atlatmayı temenni ediyorum..

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR