Kazanırsa devamı gelir...

10 gündür Ünyespor karşısına bilenen Bafra Belediyespor, kendi sahasında rakibini yenerek ilk yarıyı mutlu bir şekilde kapatacağınına inanıyorum. Üçüncü Lig Dördüncü Grup'ta istediği sonuçları alamayan Kırmızı-Siyahlıların, 2009'un son mücadelesinde güçlü rakibi Ünyespor'u mağlup etmekten başka bir çıkış yolu gözükmüyor. Alt sıralarda da tehlikeli yaşayan takımlar arasında gözüken Bafra Belediyespor, bu zorlu 90 dakikada taraftarlarının da desteğini arkasına alacaktır.

Bafra Belediyespor Takımı, iç sahada geçmiş yıllara oranla bu sene çok büyük puan kayıpları yaşadı. Ünyespor maçı onlar için bir çıkış maçı olarak gözüküyor. Teknik Direktör Murat Küçük'ün takımın başına gelmesinden itibaren Bafra Belediyespor, iyi futbol sergiliyor. Ancak Kırmızı-Siyahlılarda tek eksik başarılı oyununu skora yansıtamamak. Kırmızı-Siyahlılar, ilk yarıda şansız maçlar kaybetti. Bu da üst sıralardaki iddialarını azalttı. Eksik oyan bölgelere devre arasında takviye yapıldığı tartirde bu takımın yükselişe geçeceğine inanıyorum. Ancak geçen seneki gibi Yükselme Gruplarına direk katılma şansı zor gözüküyor. Klasman grubundan katılacağına inanıyorum. Ama herşey bitmiş değil. İkinci yarıda bir sürü maç var. Alınacak seri galibiyetler Bafra Belediyespor'u hedefine ulaştırabilir.


Taraftarların ve Bafra halkının takımlarına sahip çıkması gerekiyor. Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin'in takıma katkılarını biliyoruz ve görüyoruz. Ancak sadece başkanımızın desteği yeterli olmaz. Bafra, Samsun'un en büyük ilçesi konumunda ve yeretli portföye sahip bir ilçe. Bafra Belediyespor'umuzu biz tekrar eski şaşalı dönemlerinde görmek istiyoruz. Samsun futbolu her geçen gün geriye gidiyor. Bir Bafra'nın Çarşamba'nın bırakın 3. ligi 2. ligde olması gerekiyor. Diğer ilçelerimizin 3. ligde bulunması gerekiyor. Ancak maalesef bu konuda hala bir aşama kaydetmiş değiliz. Bunun en büyük nedeni spora yeteri kadar sahipsiz çıkılmamasıdır. Kaynak yaratılmamasıdır. Bugünki zorlu mücadelede Bafra Belediyesporumuza başarılar diliyorum. Yeni yıla mutlu bir şekilde gireceğine inancım tam. Mutlu yıllar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR