Samsunspor keyif veriyor

Son haftaların flaş takımı Samsunspor, Hacettepe'yi muhteşem taraftarının önünde darmadağın etti. 3'te 3 yaparak, tüm dikkatleri üzerine çeken Samsunspor, etkili futbolunu dünkü maçta da sürdürdü. Mücadele iki takım açısından da büyük önem arzederken, maç öncesi ise Kırmızı-Beyazlı taraftarlar arasında karşılaşmanın son derece zorlu geçeceği konuşuluyordu. Peşpeşe alınan galibiyetler 19 Mayıs tribünlerinin tıklım tıklım olacağını göstermişti ki öyle de oldu. En son ligin ilk yarısında oynanan Boluspor maçında dolan tribünler dün rekor adeta rekor kırdı. 13.500 kişi 19 Mayıs Stadında takımlarına destek verdi.


Gelelim maça. Samsunspor takımı, 3 hafta oynadığı 11 ile Hacettepe karşısına çıktı. Bence olması gerekende buydu. Karşılaşmaya istekli arzulu başlayan taraf yine her zamanki gibi Samsunspor oldu. Ard arda gelen ataklar sonucu Savaş'ın iki muhteşem golüyle Kırmızı-Beyazlılar, Hacettepe önünde 2-0'lık skor üstünlüğü yakaladı. Peşpeşe gelen gollerin sarhoşluğunu yaşayan temsilcimiz ilkr yarının bitiminde ani gelişen kontradan kalesinde golü görerek, soyunma odasına biraz düşünceli gitti.


İkinci yarıda oyunu maçı rahata almak isteyen Samsunspor, üçüncü gol için yine baskı kurmaya başladı. Murat'ın organizesiyle Oktay ile üçüncü golüne ulaşan Kırmızı-Beyazlılar, Hacettepe maçını kopartmış oldu. Daha sonra golü çok arzulayan Turgut ile bir gol daha bulan Samsunspor, kendini rahatlatacak üç puanı hanesine yazdırdı. Samsunspor takım olma yolunda büyük mesafe katetti. Takım ruhu, yardımlaşma, dayanışma, pres, teknik kapasite, rakibini bunaltma, ısırma, golü arzulayan bu özellikleri Samsunspor takımında görüyoruz. Uzun yıllar hasret kaldığımız Samsunspor'a kavuştuğumuzu düşünüyorum.

Kaleci Ahmet'in performansı defanstaki arkadaşlarına güven veriyor. Beklerimiz çok koşuyor. Orta alandaki futbolcularımız teknik kapasiteleri ile forvet oyuncularını pozisyona sokuyor. Forvet oyuncularımız Savaş ve Turgut'un süratli ve çabuk olmaları golü bulmamızı kolaylaştırıyor. Tüm oyuncularımızı sergiledikleri bu başarılı futboldan ötürü tebrik ediyorum. Teknik heyetimizin uyumlu çalışması Samsunspor'u hedefine ulaştıracağını hissediyorum. Bizdeki bu azim ve istek olduğu sürece ligde geride kalan maçlarda yenileceğimizi sanmıyorum. Murat Samsunspor'un Alex'i. Onunla bambaşka bir Samsunspor izliyoruz. Dünkü maçta tüm futbolcularımız harikaydı. Bolu maçını kazanırsak, bu Samsunspor'u kimse tutumaz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR