Acil transfer yapılmalı?

Ligde tutunma mücadelesi veren Samsunspor, mütevazi kadrosuyla Karşıyaka karşısına çıktı. Karşılaşmayı soğuk havaya aldırmayan 1000 civarı taraftarda tribünden takımlarına destek verdi. Takımımız açısından Karşıyaka maçı son derece önem arzediyordu. Niye diye sorarsanız, Çünkü hafta sonu oynanan maçlarda Kocaelispor dışındaki rakiplerimizin tümü haftayı puan yada puanlarla kapattılar. Bu nedenle Samsunspor, İzmir temsilcisi karşısına mutlak kazanma parolasıyla çıktı.
Rakip Karşıyaka ilk 20 dakikadaki etkili oyununu bir golle süsledi. Golden sonra hareketlilik kazanan Samsunspor takımı ise iki pozisyonda direklere takıldı. Turgay net fırsattan yararlanamadı ve bir de Ersin'in golü ofsayt diye iptal edildi. Samsunspor hucüm hattında bu maçta çok büyük sıkıntı yaşadı. Son vuruşları yapacak oyuncunun olmaması Samsunspor'u gol yollarında etkisiz bıraktı. İkinci yarı Turgut kardeşimiz birşeyler yapmaya çalıştı ancak o ataklardan ses çıkmadı. Rakip Karşıyaka iyi kapanarak, savunmasını kalabalık tuttu. Bu devrede Samsunspor net fırsat bulmakta zorluk yaşadı.
Turgay kardeşimizin son saniyede attığı gol yine ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Bana göre ilki ofsayttı ama ikinci atılan gol buz gibi goldü. Hakemleri bu maçın altından maalesef kalkamadılar. Bir puanımız resmen gasp edildi. Ama hakemlerin arkasına sığınmamız lazım. Çünkü eksiklerimiz apaçık ortada. Samsunspor'a 3 tane kaliteli transfer yapılması lazım. Transfer olsun diye de futbolcu alınmamalı. Çünkü bize iş yapacak, takımı sırtlayabilecek isimlerin kadroya dahil edilmesi gerekiyor.
Rakiplerimiz ikinci yarıda kadrolarını önemli ölçüde güçlendirdiler. Zaten aldıkları sonuçlarda ortada.  Para yok deyip, transfer yapmazsak, ligde kalmamız sürpriz olur. Acilen takviyeye ihtiyaç var. Yönetimin ne yapıp edip bu takıma transfer yapması şart oldu. Soğuk havaya aldırmayıpta Samsunspor'u desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu taraftar Bank Asya'da bana göre yok. Kıymetini bilmeliyiz. Saygılarımla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR