Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

4x4 bayrak yarışı

Üst üste 3 haftada alınan 9 puan sonrası; bakıyorum Bank Asya takımlarına, böyle bir seyirci kütlesi ile oynayan bir takım göremiyorum. Hatta ve hatta idda ediyorum, Türksel süper liginde bile böyle bir seyirci potansiyeli az bulunur.Daha önce oynadığımız ve 2-0 kazandığımız Kartal maçından sonra,topçuların kendilerine güvenlerinin geldiğini ve bunu da sahaya yansıttıklarında da, şehrin de topçulara güveneceklerini, hele hele galibiyet serisi başlayınca da stadın ful çekeceğini yazmıştım.Bu hafta bunu gördük ve yaşadık.Stadın böyle tıklım tıklım oluşu,hem topçu kardeşlerime hem de maddi açıdan kulübe gelir sağlayacaktır düşüncesindeyim.
 O muhteşem ambiansta maç başlarken, seri yakaladığımız 3 maçın takım kadrosunu sahada görmek bizi hiç şaşırtmadı Doğru olan da buydu,eğer bu kadro 3 maçta 8 gol atıp 1 gol yiyiyorsa,  bu kadro ile oynamak  akılcı bir davranıştı.Daha önceki iç sahada yaptığımız karşılaşmalara nazaran takımımızın,rakibe deplasmanda oynadığını hatırlatır gibi baskılı, atak ve sert bir şekilde oyuna başlaması,ve bu tempoya da stadı dolduran yaklaşık 15 bin kişinin de katılımıyla, hayatında böyle kalabalık bir seyirciye oynamayan Hacettepenin her iki kanatının da etkisiz olması açıklarımızın çok işine yaradı.. Hacettepe nin sağ beki olan 23 numaralı Serhat"ın belinden adeta 0.2 mm.lik şırınga ile su alan Murat sağ tarafı allak bullak ederken,Turgut"un muhteşem diriplinglerine engel olamayan sol taraf, Savaşın 22.dak.attığı golle sallanırken,yine Savaşın 30.dak.attığı 2 nci golde yıkıldı kaldı.Oyunda sağ ve sol beklerimizin sık sık ileriye çıkarak orta alana sarkık oynamaları bazen geride boş alanların bırakılmasına neden olunca 41.Dak.Hacettepeli Mustafa durumu 2-1 yaptı.
 59.dakikada Hüseyin Hoca Abdulazizi oyundan alıp yerine Sezer'i oyuna sürerek orta alana taze kan takviyesi yapınca forvetteki Turgut boş  alanlara kaçarak iyi paslar almaya başladı. 61. Dak.da Turgut"un muhteşem asistlerinden biri ile Oktay durumu 3-1 yapınca,Hacettepe"nin hocası  Erol TOK seyircininde antipatisini alan Serhata fırça atmaya başladı.İlk yarıda Murat.İkinci yarıda Turgut la başı dönen Serhatın 67.Dak.da kendi kalesine gol atmasına ramak kaldı ki 90 da son vuruşu ve noktayı koyan Turgut bundan sonra   4 x 4  bayrak yarışının startını vermiş oldu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR