Zevk aldım

- Üst üste alınan gaibiyetlerin sonucu 19 Mayıs  Stadı'nda uzun zamandır göremediğimiz bir seyirci kitlesini görünce Samsunspor adına sevindim.
- Maç başlamadan kale arkasının konfetilerle süslenmesi ayrı bir güzellik olarak izleniyordu.
- Geçen sezonları saymıyorum, ama bu  sezon seyrettiğim en mükemmel en süratli en tempolu ilk 20 dakika olarak her an golün geleceği sinyali açıkça verirken, Samsunspor takımı maçın başından beri çok iyi kullandığı kanatları dakikalar 21'i gösterirken sağ kanattan etkili gelen samsunspor takımı Savas'ın mükemmel vuruşu sonucu skoru değiştırdi. (1-0) Aslında bana  göre geç gelen bir goldü nedenine gelince inanın Samsunspor takımını bu kadar istekli, bu kadar arzulu hiç  görmemiştim.
- Konuk  takıma  gelince; Oyunu hiç  şişirmediler. Samsunspor takımı oyuna ağırlığını koydukça Hacettepe takımı defans bloğu ile orta sahasındaki büyük boşluğu çok  değerlendirip, yine Savaş'ın ayağından ikinci golü filelere  bıraktıgı zaman dakikalar 29'u gösteriyordu. İlk  yarım satte baktığımızda  Samsunspor takımının sahada ne  yapmak gerektiğini çok iyi bildiğini açıkça izledik.
- Hesap etmediğimiz Hacettepe takımı Hocası Erol Tok'un her türlü rizikoyu deneyeceğiydi. Ve de öyle oldu 2-0'dan sonra 4-5 adamla rakip sahaya giren konuk  ekip, 40'ıncı dakikada bir anlık duraklamanın  verdiği şaşkınlık sonucu  durumu  2-1  yaptı.
- Devreye 2-1'lik skorla girmek, rakip takım için bir avantajdır diye  düşünüyorum. Nedenine gelince ikinci yarının ilk on dakikasında neler olacak hep birlikte  görüp izleyeceğiz.
- Dediğimizde  haklı oldugumuz ortaya çıktı. Samsunspor ilk onbeş dakika durgun görünürken sahneye yine Turgut çıktı ve oktay'a harika bir gol attırıp  durumu 3-1  yaptırdı. Bir  futbol  oyununda kalecinin rolünün ne kadar büyük olduğunu dün bir kere daha gördük, kalesinde adeta devleşen bir Ahmet Şahin izledim. Her zaman diyoruz ya kaleci her zaman bir puandır diye. Dün birde şu hakikatı izledim, seyirci bir takımı isterse çok yükseklere çıkartır, bunu Samsunspor seyircisi mükemmel yaptı diye  düşünüyorum.
- Samsunspor takımında Hüseyin  Kalpar'ın yaptıgı bütün değişiklikleri yerinde ve zamanında yapması da maçı çok iyi analiz edip, maçı yaşaması olarak  görüyorum.
- Sonuçta Samsunspor takımı haftaya oynayacagı Boluspor maçına büyük  bir  moralle gidecegi kesin. 
-sözün  kısası;dün  zevkli  bir  maç seyrediğildinde inanıyorum.4  maç  4  galibiyet buda bizi artık iyice rahatlatır.
- Maçın en kötüsü, şeref tribünün öündeki yardımcı hakemdi diye düşünüyorum.
- Veeee Turgut 4-1
- Yolunuz  açık  olsun.
- Bizden  söylemesi
- Hoşçakalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR