Özgür Kalanbak

Özgür Kalanbak

34 hafta böyle bitmez

Samsunspor için tehlike çanları çok erken çalmaya başladı. Bu yıl yine taraftarları çileli bir 34 hafta bekliyor. Ligin ilk haftasında oynanan süper bir Karabükspor maçının ardından sırasıyla Karşıyaka ve Mersin İdman Yurdu yenilgileri bizleri şok etti. Son iki maç için sadece yenildik demek yanlış olur. Bir takım iyi futbol oynar ve yenilirse arızanın giderilmesi fazla zaman almaz. Ama Samsunspor, bu son iki maçında kötü futbol sonuçunda mağlup oluyor. Kaldı ki transferin son gününde 13 yeni isimle anlaştılar. Muhtemelen bu oyuncular takımın ilerleyen zamanlarında iskeletini oluşturacak. Şu anda toplam 31 oyuncu ile idmanlara çıkıyor Samsunspor. Bu durum benim hiç mi hiç hoşuma gitmiyor. Teknik Direktör Turhan Özyazanlar'ın bu kadroyu acil olarak normal rakama düşürmesi gerekiyor. Böyle kalabalık bir futbolcu topluluğu faydadan çok zarar getirir.
Gelelim dün Ordu'da oynadığımız Mersin İdman Yurdu karşılaşmasına. Bu maçta oyuncu arkadaşlarımız kazanmak için hiç bir özveri göstermediler. Hep bildik isimleri bildik hareketleriyle izledik yine 19 Eylül Stadı'nda. Savunmadan uzun topla sağ kenara Turgut'a atılan toplar.  Bu oyuncunun kişisel beceresiyle birşeyler yapmaya çalışması, yine aynı şekilde Oktay ve Sercan'ın. Dün maçta tek forvet olarak göze çarpan George'nin de daha henüz beklenen düzeye ulaşamamış olması bizim için büyük bir handikap.
Samsunspor bu noktada yapması gereken acil eylemleri olmalı. Yoksa iş işten geçebilir. Zira zorlu bir etaba giriyoruz. Çaykur Rizespor ve hemen akabinde içerde oynayacağımız Kocaelispor maçları bizim için büyük önem arzediyor. Turhan Hocam'ın bu gidişatı düzeltecek hamlelerini bekliyoruz. Yeni oyuncu kardeşlerimizin takıma alışmaları ve performanslarını yükseltmeleri noktalarında daha ne kadar zamana ihtiyaçları var orasını bilemeyiz ama bu süreç çok kısa olmalı.  Önümüzdeki iki maçta en az 4 puan çıkarmalıyız ki ilerleyen haftalarda büyük sorunlarla karşılaşmayalım. Futbolcu kardeşlerimizin bir an önce kendilerini toparlaması gerekiyor. Biz sizin istediğiniz zaman neleri başarabileceğinizi biliyoruz. Haydi çocuklar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Özgür Kalanbak Arşivi
SON YAZILAR