Özgür Kalanbak

Özgür Kalanbak

Başka diye soranlara...

'Başka diye soranlara inadına Samsunspor'... Ne güzel söylemiş değil mi rahmetli M.Teoman Taş. Samsunspor Samsunspor olmaya başladığından bu yana hep birlikte yaşıyor ve görüyoruz; ne yuvamızda ne deplasmanda taraftarımız kendisine tribünlerde yer bulamaz hale geldi. Bunda Samsunspor'un son dönemdeki başarılı sonuçlarının büyük etken olduğu apaçık ortada. Demek ki başarı desteğide beraberinde getiriyor. Şunu buradan ifade etmek istiyorum ki; Bolu'da dün gerçekten Samsunspor takımı büyük bir başarıya imza attı. Dört maçta alınan ard arda galibiyet bir anlamda futbolcularıda strese sokmuşki Boluspor karşılaşmasında oyuncular sahada adeta sinir harbi yaşadı.
 Karşılaşmaya taraftarlarının desteği altında başlayan Kırmızı-Beyazlılar, ilk yarım saatte rakribin direncini kırmak için adeta büyük mücadele verdi. Buna maçın hakemininde yanlı tutumu eklenince Samsunsporlu futbolcuların işleri oldukça zorlaştı. Ama buna rağmen inatla ve büyük bir hırsla galibiyeti hedefledikleri her hallerinden apaçık belli olan futbolcularımız 90 dakikanın sonunda bu zorlu müsabakadan yüzlerinin akıyla ayrılmayı başardı. Buradan bir kez daha kendilerini tebrik etmek istiyorum.
 Buraya kadar güzelliklerden bahsettik... Haa bu takımın hiç mi eksik yönleri yoktu elbette vardı. Bunlardan da muhakkak bahsetmek gerekir. Bu eksiklikler taktiksel anlamda değil. Bizim eksik dediğimiz yönümüz oyuncularımızın gereksiz stres yapmaları. Karşılaşmaya çıkarken oyuncularımızın suratlarında ki o endişe gerçekten bizleri çok tedirgin etti. Saha içinde futbolcuların birbirlerine olan saygısızlıkları bir yana, yaşanan anlaşmazlıkların ardından yapılan sözlü tartışmaları oyuncularımıza yakıştıramadım. Hele hele o son dakikalarda kaleci Ahmet Şahin ve Adem Alkaşı arasındaki yaşananlar herkesin neşesini kursağında bıraktı. Şimdi bu olayı çok fazla açarak morallerin bozulmasına neden olmak istemiyorum ama teknik ekibin işi bundan sonra çok zorlaştı. Teknik ekip artık bundan sonra taktiksel çalışmaların yanı sıra oyuncularının bir anlamda psikolojilerinide düzeltmek için çalışacak. Özellikle son maçta yaşananların önüne geçilmesi gerekiyor. Aksi taktirde bu güzellikleri gelecek haftalarda çok arayacak gibi gözüküyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Özgür Kalanbak Arşivi
SON YAZILAR