Özgür Kalanbak

Özgür Kalanbak

Neyi bekliyorsunuz?

- Samsunspor'a 'KAL' geldi...
- Sezon bitti Samsunspor'da...
- Turgut Doğan Şahin'i rekor fiyatta Süper Lig'e satabilmek için kapı kapı gezen ve bu yolda verilen ölümüne mücadele ne yazık ki transferler için verilmiyor.
- Şeffaflıktan bahseden sayın yöneticilerimiz nerede?
 - Bank Asya'da tüm rakiplerimiz yaptıkları transferlerle kadrolarını güçlendirirken;  imza şovlar yaparken bizim yöneticilerimiz ne yapıyor? 
- Aslında her zaman yapıyorlar ama bu sezon telefon kapatma moda oldu. Hiç kimseyi arayıpta sağlıklı bir bilgi alamıyoruz.
- İç transferde henüz kesinlik kazanan bir durum yok. Kimin kaldığı kimlerin gittiği tam anlamıyla belli değil.
- Bunun yanında dış transferde kimlerle görüşüldüğünü az çok biliyoruz ancak bu ekonomik kriz ve bu yavaşlıkta böylesine kaliteli oyuncuları ikna etmek ve resmi mukaveleye imza attırmak bence imkansız. Ama yönetime göre daha erken zamanımız var-mışşşşşşşşşş... Göreceğiz bakalım zaman var mı yok mu? Haa... bi de şu meşhur transfer tahtasının durumu var tabiki. Söylenenlere göre 1 Milyon TL'lik bir kilidi açmak zannederim ki o kadar kolay olmayacak. Belkide transferde elimizin kolu bağlı olması bundan dolayıdır. BELKİ diyorum çünkü sayın yönetimimiz her zaman olduğu gibi bu konuda da bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.
- Sezonun bittiğinin haftasında yeni yılda hedef SÜPER LİG diyen bir yönetimin bu hedef doğrultusunda hareketsiz kalması kafaları karıştırıyor. Taraftarları heyecanlandıran bu açıklamadan sonra herkes flaş transferler beklerken Tokatspor'dan ve Ankaragücü'nden üçüncü sınıf bir oyuncu ile anlaşan Samsunspor'un yeni sezonda ligde tutabilmesi bile bence çok zor.
- Takımı ileriye çıkaran en önemli oyuncularından Oktay Delibalta ve Turgut Doğan Şahin'in kalitesinde oyuncu değil oyuncular alması gerekiyor ki ligde tutunabilsin. 
- Bir de en büyük sıkıntı kalede yaşanacak. Futbol bu ne olacağı belli değil. Allah korusun Ahmet Şahin'in sakatlık durumunda kaleye kim geçecek. Yine her maç Ahmet'in sakatlanmaması için dua mı edeceğiz. Bu taraftarın artık yüzünü güldürün. Bunu isterseniz başarabilirsiniz. Bunun için çok neden var. Yöneticilerin söylemlerine göre eski dönemlere nazaran kulübün borcu biraz daha hafifletildi. Eeee.. o zaman daha neyi bekliyorsunuz. Yapacak olduğunuz bir kaç flaş transferle bu işi belkide mutlu sonla kapatabilirsiniz.
- Bir de şu bu hafta bitiyor bu hafta başlıyoruz bu hafta görüşeceğiz laflarını duymaktan sıkıldık artık...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Özgür Kalanbak Arşivi
SON YAZILAR