Nihayet...!

- Samsunspor için hayati önem taşıyan bir maç olmasına rağmen istenilen düzeyde seyircinin maça pekte rağbet etmediğini üzelerek iletelim.
- Samsunspor takımı bu müsabakaya çıkarken bir çok noktasının olduğuda bir gerçek ama sonuçta futbol onbir kişiyle oynanılan bir spor müsabakası dedimya tribünlerdeki inanılmaz boşlukların olması beni sukutu hayale uğrattı ki bundan da artık seyircininde yavaş yavaş küsmeye başladığı düşüncesini taşımaya başladığımıda söylemeden geçmeyeceğim.
- Maça hiçte iyi başlayamayan Samsunspor ilk 20 dakika içinde futbol adına pekte olumlu haketler yapmazken 22.dakikada kullanılan bir ölü top organizasyonunda Kartalspor takımının bir anlık duraklamasından istifade eden Burhan Samsunspor takımını 1-0 öne geçirdi.
- İlk yarıdan akıllarda kalanlar ise; Samsunspor öyle ahım şahım bir futbol ortaya koyduğu değil, ama en azından ortaya mücadele ettiklerini kazanmak için bazı şeyleri anlatmak istediklerini izlemeye başlamıştım. Bu kadar noksan bir takımda bana göre iyi mücadele ediyordu.
- Samsunspor iyi oynamadığı ama zaman zaman iyi mücadele ettiği ilk yarıyı 1-0 önde kapatması kendi yönünden olumlu bir sonuç. Ama ikinci yarının neler getireceğini ikinci 45 dakikada hep beraber görüp izleyeceğiz.
- Samsunspor takımı ikinci yarıya daha iyi başladı. İlk 20 dakika içinde rakibini sağlı-sollu ataklarla bunaltmaya başlarken Burhan'ın kaçırdığı akıllara zarar golde bunun bariz göstergesiydi. Şu da bir gerçek ki bana göre Samsunspor takımı dün Turgut gibi bir starını çok aradı diye düşünüyorum.
-73.dakikada yüreklerimizi ağzımıza getiren bir pozisyon boş kaleye atılan top direğin içine vurup sahaya dönmesi ise bizim için büyük bir şanstı.
-Oyuna ikinci yarıda giren Hakan, Burhan'ın soldan kaleye ortaladığı topa çok iyi bir zamanlama sonrasında vurduğu kafa durumu 2-0  yapınca Samsunspor taktımına artık güvende gelmeye başladı.
- Maçın hakemine gelince bana göre iyi bir yönetim gösterdi. Oyunu etkileyecek kararları olmadı. 86.dakikada ise maalesef bana göre çuvalladı.
- Sonuçta Samsunspor çok iyi olmasada haftalar sonra galibiyetle tanıştı.
- Devrenin son maçına moralli olarak gideceklerdir.
- Sonunda nihayet haftalar sonra yüzümüz güldü...
- Ohhhhh beeeeee.. Dünya varmış
-Bizden söylemesi

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR