Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

NEREDEN NEREYE SAMSUNSPOR BASKETBOL

Merhabalar sevgili okurlarım ve büyük Samsunspor camiamız bugün sizinle başka bir spor dalımız olan ve son 2 yıldır finallerde Şampiyonluğun kapısından dönen ve şehrimizde bizlere son 2,5 yıl içinde inanılmaz bir heyecan ve duygu patlaması yaşatan Samsunspor Basketbol takımımızdan azda olsa dilim ve kalemimin döndüğü ve aktarabildiğim kadarı ile  buluşmak istedim. 

Şehrimizde gördüğüm ve hissettiğim kadarı ile şu an Samsunspor Basketbol Takımımızın durumu ile ilgili bir belirsizlik var gibi duruyor. Son 2,5 sezondur sevgili Yüksel Başkanımızın dernek başkanı olmasıyla başlayan bu süreçte takım adeta yok olmaya yüz tutacakken sizlerinde yakından bildiği gibi bir takım ciddi emekler verildi.Basketbol takımımız kapanma aşamasındayken O zaman ki Başkanvekili olan Sn.Ergin Zorlu’nun başkanımızdan ve yönetim kurulundan aldığı yetkiyle takımı yaşatmak adına verdiği mücadeleyi ve arkadaşlarının verdikleri mücadeleyi de unutmadık.

whatsapp-image-2022-06-25-at-14-59-15.jpeg

Sizlerde çok iyi hatırlarsınız ki şehir de çalınmadık kapı,bürokrat ve iş insanı kalmamıştı.Yüksel başkanımız ve sevgili oğlu Basketbol takımının başkanı olan Jasper Sinan Yıldırım başta olmak üzere kendilerininde güvendikleri sevgili Zorlu’nun ve tüm ekibin üstün gayretleri ve katkılarıyla o sene takım yine ligde 2.olmuş ve play off finaline kalmıştı.Bu yıl da takım içinde aynı benzer yapılanma devam ettirilerek, özellikle bir bayan olarak kendisine bu konuda ayrıca teşekkür etmek istiyorum Arzu Uslu Hanımın Başkanvekilliği ve arkadaşlarının sayesinde yine bir önceki sezonda da olduğu gibi takımımız final oynamıştır.

Evet artık çıta yükselmiş ve basketbolda da bu şehir süper lige çıkmayı haketmiştir.
Artık bu güzel şehrimizin  bütün iç dinamikleri ile takımımıza sahip çıkması her Samsun’lu için bir asli görevdir, görevidir kimse bundan kaçamaz kaçmamalıdırda keza bu vesile ile bu zamana kadar kim ki Basketbol takımımıza gerek reklam gerekse fsrklı sponsorlukları ile destek olmuşsa hepsine bu şehrin bir evladı olarak canı gönülden çok teşekkür ederim bu örneklerin önümüzdeki sezonda dahada çoğalmasını temenni ederim.

whatsapp-image-2022-06-25-at-14-46-58.jpeg

Ve şimdide gelelim bu işin yani madalyonun diğer yüzüne bu zor, güzel ve anlamlı yapılanmanın içinde olan Genel Menejer. Emre Ekim ve takımın koçu İlker Salman’ı da tüm sporcularımızıda yürekten kutluyorum ama asıl teşekkürümü salonu her maçta hınca hınç dolduran ve takımlarını bir an olsun yalnız bırakmayan Samsunsporun asil evlatlarına göndermek istiyorum.

Evet yazımın sonuna gelmiş bulunuyorum ve diyorum ki şu gerçekleride yakından bilen biri olarak vefa duygusunun hak edene her daim olmasada zaman zaman kim olursa olsun kalpten ve yürekten hatırlanarak verilmesi gerektiği inancındayım.Bu esnada bir kez daha 2,5 yıl evvel ne zorluklar ve sıkıntılar içinde başlayan o zaman ki meşakkatli yolculukta bu sorunları biz yazmakla bitiremeyiz fakat yine söylüyorum bu yolculukta Samsunspor dernek başkanımızda olan sevgili Yüksel Yıldırımın o günden bugüne sonuna kadar talimatı, yetkisi ve güveni ile görevlendirmiş olduğu dönemin Samsunspor basketbol takımının başkan vekili olan Sn. Ergin Zorlu ve ekip arkadaşları ilk meşaleyi yaktılar ve çekildiler. Tabiki bu bir bayrak ve hizmet yarışıdır şu da bir gerçek ki onlarında ilk önceliği yine aynı bu seneki yönetimde bulunan ve emek harcayan tüm yöneticilerimizin yaptığı  gibi takımımızın yaşaması ve sürdürebilir,sabit geliri olan bir yapıya kavuşmasıydı.

whatsapp-image-2022-06-25-at-14-46-57.jpeg

Bugün Basketbol Takımımız Şehrimizde bu heyecanı yaşatıyorsa emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederiz.
Samsun’un evlatları var oldukça,rüzgarlar hep kırmızı beyaz esecek, kimseler bunu unutmasın lütfen.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR