EFSANELER SAMSUNSPOR İÇİN BİR ARADA

Cumhuriyet’in 100. yılında şampiyonluk en çok Samsun’a yakışacak’ mottosuyla başlatılan ve yeni sezonda bugüne kadar Samsunspor’da görev yapmış teknik direktörler ve futbolcular önceki gün Bayram Bektaş’ın daveti ile bir araya geldi.

Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte eski teknik direktörler ve futbolcuların ilk olarak takımımızın bu sabahki antrenmanını izledi. Teknik Direktör Bayram Bektaş ile sohbet eden efsanelerimiz takımımıza yeni sezonda başarılar diledi.


Ardından Samsunspor’un Başkan Vekili Veysel Bilen, “Bu sene bizim açımızdan çok önem verdiğimiz, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında inşallah Bayram Bektaş hocamız ve ekibiyle birlikte mutlu sona ulaşmayı istiyoruz. Başkanımız da hem maddi hem de manevi olarak bizlere destekleri oluyor. 

whatsapp-image-2022-06-26-at-12-20-30.jpeg


Sizlerin de hem destekleri hem dualarıyla hem de saha kenarından bizim zaman zaman eksik yaptığımız şeyleri bize yapıcı olarak ileteceğinizi biliyoruz. Bizim sizlerle daha öncelerde bir araya gelmemiz gerekiyordu ama geçen bu 2-3 yılda çok fazla türbülanslar yaşadık. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Bence yeni sezon öncesi bu birlik beraberlik mesajı son derece önemliydi.. Samsunspor eskisi ile yenisi ile bütün futbolcular ve teknik direktörleri ile bir bütündür..

Bunun en güzel örneğini önceki gün Nuri Asan Tesisleri’nde bir kez daha görmüş olduk.. Bu güzel görüntülerin azından takımımız Erciyes kampına yolculuk etti..

Bu takıma yapılacak bir kaç transfer ile birlikte Samsunspor’un lige en iyi şekilde hazırlanacağını ve sezon sonunda mutlu sona ulaşacağına adım gibi eminim..

Şimdi sıra büyük Samsunspor taraftarında.. gelin hep beraber kombinelerimizi ve yeni sezon formalarımızı alalım..

Şampiyonluk için kesenin ağzını açan Samsunsporumuzun maddi ve manevi her daim yanında olalım…

Birlik ve beraberliğimizi sezon sonuna kadar sürdürecek bu takımı şampiyon yapalım.. haydi yüce Samsunspor taraftarı sıra sende.. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR