Ne yapalım

Samsunspor, sahasındaki en zorlu maçlardan birisine daha çıkıyor. Bank Asya Birinci Ligi'nde üst sıraları hedefleyen Altay, karşısında üç puan almak için hafta başından itibaren sıkı bir çalışma temposu uygulayan Kırmızı-Beyazlı ekip bu zorlu sınava kaleci Hasan'dan mahrum olarak çıkıyor. Kadro dışı bırakılan Sercan bence noksanlığı o kadarda önemli değil. Nedeni ne gelince hiçbir sporcu vazgeçilmez değildir. Samsunspor, bunu geçen hafta Kardemir Karabsükspor maçında ispat etmişti.
Sahaya inançlı, daha doğrusu kazanmak istediği ve arzusu ile çıkan mücadeleyi kazanmamanız için hiç bir  sebep kalmaz. Şimdi bazı arkadaşlarımız  yine başlayacaktır 'efendim şu taktikle oynamalı, şunu şurada oynatmalı' diye yahuu be kardeşim... bu sporcularla haftanın her günü beraber olan teknik direktörü bu seçimi bırakında; onlarla yatıp kalkan bu insanlar buna karar versin.
Futbol çok enterasan bir oyun ne olacağı hiç belli olmaz. Çok iyi oynarsbınız ama o gün şans faktörü sizden yana değildir. Olmaz Samsunspor bu kadar olumsuzluklara rağmen hala bir onur mücadelesi verip ligde bulunduğu yere bakarsak bana göre başarılıdır.
Neyse şimdi biz maça dönelim.
Samsunspor takımı daha ilk dakikalarda yediği şok gol sonrası ortaya çıkan görüntü şuydu
Malatyaspor'un yenilmesi Samsunspor üzerinde büyük bir motivasyon eksikliğine yol açtı. Dikkatlerden kaçmayan önemli konulardan birisi de bir kalecinin bir takım için ne kadar önemli olduğuydu. İşte bütün bunları düşünürken kaleci Eray'ın yaptığı büyük bir hata Samsunspor bir anda 2-0 geriye düşürdü. Haaa... bu arada Samsunsporlu diğer futbolcular neler yaptı derseniz bana göre koskoca bir hiiçççç... İşte ilk yarıdan göz önünde kalanlar bunlardı.
İkinci yarı ise birinci yarıdan daha da beterdi
Benim anlayamadığım ve merakt ettiğim en önemli ku şu?
Samsunsporlu futbolcularda kendilerine güven kalmadığı bunun en bariz örneği de bir futbol takımının bir maçta şut yüzdesi olur. Ama ne yazık ki bunu göremedim.
Kaleci yediği gollerde hatalıdır, değildir. Yahuu kardeşim senin defans oyuncuların ne iş yaptılmar.
Yenilin ama adam gibi oynayarak yenilin. Dün maça gidenlerin çoğu ikinci yarı stadı terketmeye başlamışlardı. Çoğu taraftar üçüncü ve dördüncü golleri göremediler iyi ki göremediler. Çünkü kahrolurlardı.
Yazık ama çok yazık
Dedik ya; Samsunspor bu maça hiç ama hiç konsantre olamamış.
Gerisi boş ve yalan
Analiz yapmaya hiç gerek yok.  Çünkü dün sahada Samsunspor Takımı varmıydı bilemiyorum. Evet bir takım vardı ama onu tanıyamadım.
Ben dün çok utandım ve üzüldüm.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR