İyi ki Varsınız

 

Hafta başı yemekli bir toplantıya davetliydim. Adı neydi; Samsun futbolunda birlik ve beraberlik yemeği. Ne kadarda güzel düzenlenmiş ve tertip edilmiş bir gece idi. Organizasyonu yapan başta İbrahim Uzun olmak üzere bütün emeği geçenlere gönülden teşekkür etmek boynumun borcu diye düşünüyorum. Organizasyon A'dan Z'ye  mükemmeldi.
Bu organizasyondaki büyük beceri ve uğraşısı nedeniyle de sevgili Hasan Özbulut'u da kutlamak gerektiğine inanıyorum.
Dedikya; Her şey mükemmeldi hele hele yaptığı konuşmadan dolayı İbrahim Uzun'u da özellikle kutlamak istiyorum. Öyle güzel öyle anlamlı sinyaller vardı ki konuşmalarının içinde bazılarının bundan pay çıkarmaları gerektiğine inanıyorum. Pay çıkarmamalarınında kendi yararlarına olacağına inanmaktayım.
Bu konulara neden değiniyorum merak konusudur. Samsun'daki yapılan sporun yavaş yavaş yok olduğundan yavaş yavaş kaybolduğunu üzülerek izlemekteyim. Veee... gelecek içinde hiç umutlu olmadığım gibi gelecektende kaygı duyduğumu açıkca belirtmek istiyorum.
Bunları özellikle üstüne basa basa söylüyorum ve yazıyorum ki bazı insanlar bundan sonra hiç olmazsa adımlarını biraz daha dikkatli atsınlar. Çünkü bana göre batmakta ve çökmekte olan Samsun'daki spor camiasını spor kamuoyunu ayakta tutabilmek için 3 veya 4 kişinin şahsi gayret ve çabalarının ne kadar tesirli ne kadar etkili olacağı da tartışılacak bir konu olarak gündeme damgasını vuracaktır.Onun için de bu görev sadece bana göre liderlik vasfı olan bir kaç insanın gayretleriyle düzlüğe çıkacağınada inanıyorum. Bazılarının sadece ve sadece şan-şöhret vede rant sağlamak için bazı platformlarda ön plana çıkmaya kalkmasınada karşı olduğumu açıkca belirtmektende kaçınmıyorum.
Haaa... Bu arada yüreğini bileğini gücünü ortaya koyarak bu memlekette sporun kalkınması için savaş veren; İbrahim Uzun, Şener Aydın, Hasan Özbulut başta olmak üzere bazı dostlarımı yaptıkları ve yapacakları hizmetlerden dolayı da kutluyorum.
Onlar için tek şey söylüyorum.
İyiki varsınız
Bazılarınada akıllarını başlarına almaları için acizhane ağabeyi tavsiyesinde bulunuyorum.
Hani derlerya; Dost acı söyler ama doğruyu söyler.
Bizden söylemesi.
Hoşça kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR