Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

İSTİFA ETMEKTE BİR ERDEMLİKTİR

İSTİFA ETMEKTE BİR ERDEMLİKTİR

 

Merhaba sevgiliokurlarım ve büyük Samsunspor  taraftarları.Gönül isterdi ki sizlere bu hafta ki yazımda Mersin'i farklı bir şekilde yenmişüç puanı güle oynaya cebine koyup hanesine yazdırmış ligde sıralamada 8'ncisıradan 7'nci sıraya yükselmiş puanını 24'e çıkartmış ve Süper Lig'eyükselebilmek adına bir engeli daha hem de deplasman da kayıpsız atlatıp ilkiki ya da ilk altıyı zorlayan taraftarları mutlu eden bir takımı ve o takımınhocasını övmek ve onura etmek isterdim. Ama nedense bizlerin istediğini enbaşta hoca olmak üzere futbolcularda bu işi başaramıyorsa bizim günahımız nediyerek yazıma devam etmek istiyorum sevgili okurlarım.  Mersin'e taraftarın sesi ekibi ve bir köşeyazarı olarak maçtan bir evvel gittim. Ve takımımızın kaldığı otelde kendiimkanlarımız la yerleşip takımımıza destek verelim istedik. Kendimizce bizlerelimizden geleni yaptık ama maç günü Mersin'de Mersin İdmanyurdu'nunfutbolcularına aylardır para veremediğini kısacası Mersin'in durumunun çokkritik ve zor durumda olduklarını öğrendik. Gerçekten de ilk 18 dakikadabulduğumuz üç golle doğrusunu söylemek gerekirse bunu doğrular nitelikteyditribünleri bomboş olan taraftarları teknik ekibi ile yönetiminin ilişkileritamamen kopma noktasına gelen bir takımı ancak böyle rezil bir futbolla kendinegetirip tekrar kenetlenmelerini sağlayan hocamız sayın Hüseyin Kalpar'asöylemek istiyorum:

Sayın Kalpar sizi üç yılevvel ki Süper Lig'e çıktığımız sezonda olmak üzere bu yıl takımın başınageçtiğinizden beri eleştiriyorum. Sizin hocalığını çok iyi bildiğim içinbunları söylüyor ve yazıyorum zaten bu son oynadığımız Mersin maçıyla beraber15 haftadır yaptıklarınızda ortada değil mi Sayın Kalpar. Deplasmanda birgalibiyet galibiyet alabilen 3-0'dan 5-4 yenilen ve maçtan sonra takımınıyalnız bırakıp ailesiyle Gaziantep'e dönen bir hoca için de herhalde güzelşeyler yazacak halimde yok. Haksız mıyım arkadaşalar.

Aslında Sayın Kalpar'asöyleyecek çok sözüm var. Fakat çok konuşupta kendimi daha fazla yıpratacağımaşu açıklamayı ve soruları kendisine sormayı daha uygun buldum. İşte oaçıklamalar ve sorularım; 1- Aylardır peşinat almadığınızı söylüyorsunuzbunu bazı yerlerde konuşmanız size yakışıyor mu?

2- 15 Haftadır bir devre başka bir devre başkaoynayan takımımızı gözünüz hiç mi görmüyor. Sizin oyun sisteminiz yok mu?

3- Kendi getirdiğiniz futbolcularınızı nedenoynatmıyorsunuz. Madem oynatmayacaktınız neden transfer ettiniz ?

4- Takım Mersin'de 5-4 mağlup olmuşken neden acabatakımla beraber böyle bir durumda takımın size ihtiyacı varken maç sonu takımıyalnız bırakıp Samsun yerine çocuğunuz ve torununuzla Antep'e neden gittiniz ?

5- Size maç sonunda istifa etmeyi düşünüyormusunuz diye sorduğumuzda yüzümüze alaylı bir şekilde gülerek 'yapmayın ya buiş bu kadar basit mi' cevabını neden verdiniz yoksa o an aklınıza yüklütazminatınız mı geldi ?

Son olarak diyorum kiben yüreği yanan bir Samsunlu, Samsunsporlu, program yorucusu ve köşe yazarıolarak size son kez artık erdemli olun ve istifa edin diyorum SayınKalpar. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR