İki ayrı devre

Karadeniz derbisinde Samsunspor sahasında Orduspor takımını konuk ediyor. Son haftaların formda ekibi olarak kabul edilen Samsunspor sahasında belki de sezonun en zor ve en önemli maçı olan Orduspor müsabakasına seyircisinin de büyük desteğiyle üç puan parolasıyla çıkacak. Maçı ise üst düzey hakemlerimizden Hüseyin Göçek yönetecek.

Stadyuma girdiğimde stadyumun tamamen dolu olduğunu görmekle insanların bu maça ne kadar önem verdiğini açıkça anladım. Kadrolara baktığımda Samsunspor takımının ideal kadrosu ile sahada olduğunu gördüm. Asıl olan "Bu aşkın romanı yarım kalmayacak" isimli kırmızı beyaz renklerle yazılı üzerinde Samsunspor arması görüntüsünün bütün maraton tribününü kaplayacak şekilde asılması tribünlerin bir anda çılgına dönmesini sağladı.

Gelelim maça. Samsunspor oyuna biraz dikkatli ve kontrollü başladı. İlk 15 dakika rakibini sağlı sollu ataklarla bunalttı. Konuk ekip oyunda yavaş yavaş dengeyi sağlamaya uğraşırken Samsunspor takımı yine kanatlardan yaptığı ataklarda bir türlü sonuca gidemezken dakikalar 35'i gösterirken Cenk İşler kendi yarattığı pozisyonda tekrar topla buluşarak Samsunspor'u 1-0 galip duruma getirdi. 4 dakika sonra yine aynı Cenk bu sefer kapris yaparak bomboş Abdulaziz'e topu vermeyerek Samsunspor'u ikinci golden mahrum bıraktı. İkinci yarıya Samsunspor yine akıllı ve kontrollü başladı. Maçın en enteresan olayı ise 52. dakikaya kadar yapılan faullere kart vermeyen Hüseyin Göçek çok basit bir pozisyonda Adem'e sarı kart gösterdi. Dedik ya ikinci yarıya da Samsunspor iyi başladı diye 56. dakikada akıl almaz bir gol kaçıran Samsunspor, oyuna ağırlığını koyup ikinci golü bulup oyunu rahatlatmayı isterken sağlı sollu ataklarla Orduspor kalesine yüklenmeye başladığı sırada doğal olarak konuk ekip te buna karşı sert oyunu tercih etmeye başladı. Samsunspor gol kaçırırken atamayana atarlar hesabı Orduspor takımı elini kolunu sallayarak göstere göstere durumu 1-1 yaptı.

Gol sonrası Orduspor taraftarının kırdıkları koltukları tribünlere atmaları gözlerden kaçmadı.

Oyun disiplininden tamamen kopan bir Samsunspor'u son 15 dakikada izlerken hani ilk yarıdaki Samsunspor diye düşünmeye başladım. İnsanlar beğenir beğenmez bilemem ama Hüseyin Göçek'i de hiç beğenmedim. Samsunspor'un ikinci yarıda ortaya koyduğu futboluda nerede Denizli maçındaki Samsunspor takımı nerede bu maçtaki Samsunspor.

-Olur arada böyle kötüde oynayacağız.
-İyi tarafı ise yenilmemiş olmamız.
-Bizden söylemesi.
-Hoşçakalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR