HAK EDİLMİŞ LİDERLİK VE ALTYAPI

Yılport Samsunspor TFF.2  Lig'de hakkettiği şampiyonluğa dolu dizgin koşuyor. Bir yandan liderliğin verdiği keyifle ve gururla maçlara  çıkıyor bir yandan yönetim, menajer ve hocalarla toplantı üstüne toplantı yapıp gelecek sezonun planlamasını yapıyorlar bu uyum ve ahenk bizleri heyecanlandırıyor.

Güzel olan bir şey daha var liderliğin verdiği rehavete kimse kapılmamış hala takım 6 puan geride imiş gibi oynayıp mücadele ediyor burda da Ertuğrul Sağlam  farkı ortaya çıkıyor . Daha bu LİDERLİĞİ kimseye teslim etmeyeceğiz muhteşem taraftarlarımızla  beraber son 7 haftaya girilirken yönetim, teknik kadro ve futbolcularla beraber büyüyerek rekorları kıracağız.

Son 10 yıldan beri unutulan alt yapıya bir bakalım elle tutulur oyuncu çıkarttık mı? Evet çıkartık 3 - 5 tane bunlar nerede başka kulüplerde oynuyor bu ayıp kimin vallahi benim değil ama şimdi alt yapıya bakış açısı çok değişti dahada değişecek.

Yüksel başkanın talimatı ile bu işin uzmanı akademili TFF alt yapı departman başkanı Yücel Uyar menajerimiz hocamız bu işe el attı ilk etapda alt yapıdan 7 oyuncu  A takımla beraber  idmanlara çıkıyor bu sayı ilerde dahada fazlalaşacak çoçuklarımızın  idmanlarda fazla olması onlara güven getirir.

Sizlere şunun garantisini verebilirim altyapı tesislerimizin bir an önce yapılması ile yetenekli futbolcularımız bilimsel teknik, taktik futbol eğitimi alacaklar burası önemli eğer modern tesis olmazsa genç oyuncu ne kadar yetenekli olursa ,olsun başarı elde edemezsiniz onun için modern tesisler çok önemli buralarda iyi bir futbol eğitiminden sonra kişilik ve karakter  gelişimi yapılıyor ki bu çoçukların gelişimi için günümüz Türkiyesinde çok önemli. 

Eğitim dedikte Belçikanın Genk kulübü bu işi aşmış onların antrenörleri buraya gelip genç  futbolcu  kardeşlerimizle birebir ilgilenmeleri çok iyi ayrıca zaman zaman alt yapı hocalarımızla beraber fikir alış verişinde bulunmaları ne kadar doğru yolda  olduğumuzu gösteriyor Yücel Uyar hocamız önderliğinde bu işi başaracağımıza  inanıyorum. Gelecek 5 yılda Samsunsporun ilk on birinde en az 5 futbolcu yer alacak.

AYRICA YILPORT SAMSUNSPOR FUTBOLCU ÜRETEN FABRİKA GİBİ OLACAKTIR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR