Galibiyete alıştık

Samsunspor'umuz kendi sahasındaki önemli rakibi Kayserispor karşısına Okan, Zeki, Alim, Satka, Bola, Tait, Holse, Taylan, Emre, Fofana ve Ercan 11'i ile çıktı.

Maçın ilk yarısında devamlı ön alanda baskı ile oynayan takımımız pres sonrası kazandığı topları iyi değerlendiremeyince kazandığı duran topta Zeki Yavru'nun kaleye gönderdiği topu kaleci Bilal'in elinden kaçırması sonucu kazandığı gol ile 1-0 tamamladı.

Maçın ilk yarısında mücadele vardı ama çok pas hatası yapılmasından dolayı iyi bir futbol izleyemedik. Kayserispor rakip presten kurtulduğu ataklarda uzun toplarla takımımızın arkasına sarkarak gol aradı. Bu şekilde bulduğu gol var dan geri döndü. Bu tür ataklarda kısmen başarılı oldu diyebiliriz

Maçın ikinci yarısına takımımız kontrollü Kayserispor beraberlik için atak başladı. Takımımız gene bir duran topta Ercan'ın kafasından bulduğu şık golle durumu 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra skoru koruma adına oyuncu değişiklikleri ile tempoyu yavaşlatan takımımız kontrataklarla gol bulmaya çalıştı. Kayserispor oyuncu değişiklikleri ile hücümda çoğalmak istese de istediği gol pozisyonlarını bulamadı ve maç 2-0 sona erdi.

Böylelikle hem üst sıralara doğru yükselişimiz devam etti hem de Kayserispor ile puan farkı 1'e indi. İkili averajda da üstünlük sağlamış olduk. Çok iyi bir futbol oynamasak da galip gelmesini bildik artık kazanmayı alışkanlık haline getirdik.

Büyük taraftarımız da uygunsuz saate rağmen gene mükemmeldi, böyle devam edelim.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR