EVDE KAL ŞAMPİYON

Sevgili TFF...

Zor bir süreçten geçiyoruz, daha önce yaşanmamış bir olayla karşılaştık, bu konuda kimsenin tecrübesi yok onun için sen TFF olarak  Türk futbolunu ilgilendirecek kararlar almadan önce çok ama çok iyi düşünmen lazım.

Bakın şu an bu virüsten kurtulmak ve bizim geleceğimiz için devlet bir sağlık kurulu oluşturdu onlarsız bir karar almıyor.  TFF sen de böyle olağanüstü durumlar için futbol kurulu oluşturabilirsin sonra herkesi dinleyip hatalı karar almanın önüne geçebilirsin.

Geçmişte başımızdan  çok acı tecrübeler geçti. Haksızca TFF tarafından seyircisiz ve tarafsız sahada oynatılan final maçları dahil olmak üzere çok haksızlıklarla karşılaştık ve şuan hiç hak etmediğimiz bir yerdeyiz. 

Tüm bu olumsuzluklara rağmen şerefli arması ile birlikte mücadelemize devam edip Samsunspor'a yapılan bu haksızlıkları  başka mecralara çekip kimseye asi gelmedik ve bu olayları sinemize çektik.

Onun için anamızın ak sütü kadar helal olan şampiyonluğumuzu lehimize tescil etmesini istiyoruz. KİMSENİN HAKKINI DEĞİL KENDİ  HAKKIMIZ TESLİM EDİLSİN İSTİYORUZ.

Bizim üzüntümüz şudur; Samsun'da oluşan birlik beraberlikten uzak kaldık. 

Nurullah'ın kurtardığı gol pozisyonlarını izlemekten uzak kaldık. Bahattin Köse'nin attığı golleri izlemekten uzak kaldık. Gökhan Alsan'ın ceza sahasındaki kurnazca attığı golleri izlemekten uzak kaldık. Ferhat Çulçuoğlu'nun ciğerini patlatan koşmasını izlemekten uzak kaldık. Caner Arıcı'nın sağdan bindirmelerini izlemekten uzak kaldık. Burak Çalık'ın klas hareketlerini izlemekten uzak kaldık ve sonuçta atılan her golden sonra takım halinde hocalarla birlikte  sarmaş dolaş sevinmelerini görmekten uzak kaldık. 

Olsun sevgili kurtaran şehrin çocukları, Kavak'tan Can Bolat Ekrem Bey'in, Havza'dan Çonzade Bayram Çavuş'un, Çarşamba'dan Muzaffer Bey'in , 
Bafra'dan Kara Fatm'anın torunları MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN YANINDA BİRLEŞİP BU ÜLKE'NİN  KURTULMASI İÇİN IŞIK OLMUŞSA, MUSTAFA KEMALİN ATATÜRK'ÜN ŞEHRİ SAMSUN'UN ÇOÇUKLARI BU KARA GÜNLERİ ATLATIP  SAMSUNSPOR İÇİN TRİBÜNLERİ AYDINLATACAKLARDIR.

Saygılar...   

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR