ESKİCİ GELDİ ESKİCİ

Günlük yaşamımızda mahalle aralarında devamlı bu sesi duyardık. "Eskici geldi eskici eskiler alırım", o zamanlar eskilerden elimizde ne varsa verir onun yerine ya para ya da mandal veya plastik kaplar alırdık.

Şimdi günümüzde ben bu kelimeleri şöyle değiştirdim; eskici geldi eskici, eski kulüp başkanları eski kulüp yöneticileri eski kulüp müdürleri diyelim neyse yavaş yavaş eski yanlışlar doğrulara dönmeye başladı...

Artık değişen dünya düzeninde  değişen spor projelerine ayak uydurmak zorundayız. Şöyle baktığımızda bu  güzel projelere ilk başlayan futbol  takımı Yılport Samsunspor'da bir yıldız gibi parlamaya başladı..  Hatırlayın yanlış hamleler sonucu Samsunspor çok zararlar gördü. Bir Bahia'nın parası bize bela oldu, futbolcularla mahkemelik olduk, bir menajer aldık güya süper lig deneyimli dünyanın maaşını verdik çifte kavrulmuş fındıkları löp löp götürdü. Sonucunda küme düştük, artık kulüpler sömürülmesin. 

Öncelikli olarak  kimseyi suçlamak istemiyorum, İSTİSNA dışında seçilenler, atama ile gelenler hep idare ettiler ya reklam peşinde oldular veya beceremediler ya da çıkar  peşinde oldular, sonuçta faydaları olmadı ve kulübe borç bırakıp gittiler. Neden bunları tekrardan yazıyorsun kardeşim diyebilirsiniz, saygı duyarım, kimseyi
zan altına almadan daha eski ve derine gitmeden burada keselim..  

Son günlerde Yılport Samsunspor kulüp başkanının yaptıkları ulusal basında birinci haber olarak manşet oldu. Bu olay biz Samsunluları gururlandırdı (o nedenle biraz eskiye gittim) ve bu yazıyı yazdım. Şöyle bir düşünün bu takımın bir TFF 1.Lig'de veya Süper Lig'de olduğunu, Yüksel başkan demeç vermekten Samsun'a gelemez, DEMEK Kİ DOĞRU HAMLELER YAPTI . Şimdi bir futbol kulübünü yönetmek için mali güç gerekir ama doğru hamleler doğru işler ve  doğru planlamalar olmazsa O PARASAL GÜÇ DE BİR İŞE YARAMAZ. 

Takip ettiğimiz ve incelediğimizde Samsunspor'da bu futbol projesi tıkır tıkır işliyor, futbol takımının sportif başarısına yeni genç dinamik eğitimli dernek yönetimi eklendi. Futbolcu fabrikası olma yolunda altyapı için tesisler bir bir yükseliyor, yurt dışı  projeleri devam ediyor. 

En önemli icraat kulübümüze kalıcı gelirler getirmesi için  Dernek ve Futbol AŞ müdürünün uyum içinde çalışmaları her alanda dikkat çekiyor. Kulüp marka olma yönünde arması ve forması ile dışarı açılıyor ve olmazsa olmazımız  taraftarlarımızı bir araya getirip onlara hak ettikleri değeri verip tek yumruk, tek ses olmaları için yaptıkları toplantıların meyvelerini alınmaya başladı.

Ayrıca muhteşem taraftarımızı tek çatı altında olmasa bile aynı şekilde hareket  etmelerini sağlayarak eski Samsunspor ruhunu geri getirmelerini sağlanmıştır. En önemlisi artık kendi ayaklarımızın üstünde durma zamanı gelmiştir diyen Yüksel Yıldırım başkanın çabaları bu yöndedir ve diğer kulüplere de örnek olur İNŞALLAH..

Benden duymuş olmayın, geleceğe güvenle bakma anlamında altyapı için sürpriz isimler de kulübe monte edilecektir HAYIRLI OLSUN.

ŞAMPİYON YILPORT SAMSUNSPOR.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR