BUZZ GİBİ UMUTLUYUM

Samsun'da iki uyum kampı, Bolu ve Erzurum'da ise yüksek irtifada iki kamp yapan Yılport Samsunspor beş hazırlık maçı oynadı.

Son üç hazırlık maçlarına baktığımız zaman hocamız skora değil oynanan oyuna dikkat çekti. Nasıl? Bu maçlarda genelde ayrı ayrı 11'ler çıkararak futbolcularımızın dorm durumlarını üst düzeyde tutup bütün oyunculara forma şansı verdi.

Hatırlarsanız geçen sezon kapanan takımlara nasıl da zorlandık. Kulübeden oyuna giren oyuncularımız skora ve oyuna katkıları hiç olamadı. Bu sezon, bakın burası çok önemli, Kapanan takımlara karşı her futbolcumuz hazır hale getirildi. 

Kısacası takım gözetmeksizin açık ve savunma futbolu oynayacak 24 kaliteli oyuncu gurubu oluştu. Tabi böyle olunca biz de çıkacak 11'i merakla bekliyoruz. Ben hazırlık maçlarını ölçü olarak kabul etmiyorum.

Değerli futbolseverler, Gümüşhane deplasmanında oynayacağımız maçtan bol gollü galibiyetle döneceğimize inancım tamdır. Fakat sanki birileri yine boş durmuyor... Sosyal medyada beyanatlar vererek, hazırlık maçlarına gönderme yapmışlar. 

Kardeşlerim, sizler şanlı armayı, formayı kanınızın son damlasına kadar terlettiniz. Biz taraftarlar olarak sizlerle ne kadar guru duysak azdır. Lütfen bu sezon beraber olalım birlik olalım. Çarşambalısı, Ladiklisi, Alaçamlsı, Termelisi. Yakakentlisi, Asarcıklısı, Vezirköprülüsü, Kavaklısı, Bafralısı, 19 Mayıslısı, Salıpazarlısı, Havzalısı, Tekkeköylüsü ve gurbetcisi ile hep beraber birlik olalım.

Şanlı armalı Yılport Samsunspor2umuzu bu hiç hak etmediğimiz ligden bir an önce çıkartalım. Çekişmeleri bir tarafa bırakalım başka Samsunspor yok! 

Koskocaman büyük şehrimizde bir tane profesyonel futbol takımımız var. Çok acı bir olay. İleri tarihlerde biraz da buna değineceğim. Profesyonel liglerde Samsun ili ve ilçeleri olarak üst liglerde en az dört takımla mücadele etmemiz gerekiyor.

Umutluyum.

Umut, uyanık insanın rüyaasıdır.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR