BUZ GİBİ SOĞUDUM

Yılport Samsunspor, Manisa FK maçında gol pozisyonsuz iki gol attı zor da olsa bir puan kaptı. Umutları yeşerttik, dedik ki bu kötü futboldan ders aldık...

Çıktık  Amed  karşısına, top oynadık mı? Yok, oynar gibi olduk. Net iki veya üç gol pozisyonu bulduk onu da atamadık. Demek ki biraz top oynasak rakipleri biz de Manisa FK gibi dağıtırız...

Buzz gibi soğudum hocam, neden? Yılport Samsunspor top oynamıyor. Öncelikli olarak bu futbolcuları sen aldırdın hocam, sistemde oyuncuların rolü çok önemlidir. Şimdi gelelim  idmanlarda ne çalışıyoruz? Kısa üçgenler yok, ters top idmanı yok, savunma ve hücum stratejleri çalışması yok, duran top çalışması yok.
Şimdiye kadar oyun sistemimizin oturması lazımdı.

İrfan Buz hoca idmanlarda  nasıl varyasyonlar denedi, nasıl taktik çalıştı ise bunları  sahneye dökmek lazımdı, döktük mü? Yok. Oynanan oyun için sabır dedik olmadı. 

Bu maç itibari ile sabır taşı çatladı. Mesela 4-3-3 oynuyoruz, ilerideki üçlü adam kovalamıyor, markaj yapmıyorlar ve maçta diri kalıyorlar ama top ayaklarında kalmıyor.   

Olmuyor. Bahattin, Guido, Ahmethan...  Atabey Çiçek kardeşim hele son dakika kaçırdığın gol sana yakışmadı. Hep kafayla mı gol atacaksın? İlyas Kubilay Yavuz kardeşim sana güveniyoruz, sen sadece topunu oyna yeter. 

Defansta tandem oynayanlar Yalçın, Erkam, Aytaç, birinci bölge size emanet, yenilgimiz yok  ve iddia ediyorum bizi kimse yenemez. Ama beraberlik bizim gibi kaliteli takıma yenilgi sayılır. 

Sol bek Gökhan Meral, form grafiğin gittikçe düşüyor bir an önce toparlan. Sen geldin diye o bölgeden Samsunun çoçuğu Canberk gönderildi. Ona göre top oyna. Ramazan ve Samet lütfen size olan güveni boşa çıkartmayın, kendinize gelin.

Ferhat ve Gökhan siz bu ligin oyuncuları değilsiniz, ipleri elinize alın ve bu takımı toparlayın. Caner kaptan bu oyun sana yakışmıyor senden daha fazlasını bekliyoruz...

Manisa FK ve Amed karşısında oynadığınız futbol, yaptığınız mücadele sizin gibi kaliteli oyuncu gurubuna yakışmadı. İnanıyorum ki sizler de bunun bilincindesiniz.

ARKADAŞLAR SON DÜDÜK ÇALANA KADAR MÜCADELEYE DEVAM.

BAŞARACAKSINIZ.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR