NELER OLUYOR BİZE?

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta o sene bu sene diyerek şampiyonluk parolası ile yola çıkan Yılport Samsunspor geçen sezon kıl payı kaçırdığı şampiyonluğu bana göre bu sezon da yine play oflara bırakacak gibi gözüküyor. 

Yazımın başında belirttiğim gibi sevgili okurlar gerçekten ne oluyor bize. bir hafta içerisinde 4 puanı heba eden bir takımız. Kendi evinde avantaj sağladığı 30 bine yakın taraftarın takip ettiği Manisa Futbol Kulubü mağlup edemiyorsun hafta arasına koyulan maçta Diyarbakır deplasmanında lig sonuncusu Amedpor ile 0-0 berabere kalarak puan kaybetmeye devam ediyor. Allah aşkına sen Diyarbakır'da 5-0 gibi bir farkla yeneceğine rakiple 0-0 gibi berabere kalırken bana göre takım içerisinde bir şeyler olduğunu hisseder gibiyim. 

Deneyimli teknik direktör irfan buz hocam maç sonu yaptığı basın açıklamasında iyi futbol oynamadıklarından karşı karşıya pozisyonları gole çeviremediğini beyan ediyor. Bu takımın hocası sensin bu takımı oynatacak da sensin gol attıracak da sensin. Bu takım Diyarbakır'da nasıl bir futbol ortaya koyduğunu çıplak gözle herkes gördü. Orta alanda çırpınan bir Samsunspor gol atmayı unutmuş bir Samsunspor sahada dolanan bir Samsunspor gördük. 28 bin taraftarı böyle giderse stada nasıl çekeceksin. 

Her geçen hafta kan kaybediyoruz zirveye oynayan Manisaspor ise bizim arayı 4 puan açtı daha da açar. Neden diyecekseniz gidene beş çekiyor gelene 6 çekiyor. Adamlarda gol atma şevki var oyun sistemini öyle oturtmuşlar ki artık rakiplerde Manisa'dan korkar olmuş. Bize gelince ismimiz Yılport Samsunspor çok aşağımızda bulunan takımlar bizi yene bilmek için olan gücünü ortaya koyup ne yazıktır ki Samsunspor'u tesirsiz hale bırakıyorlar. Biz de gol atacak kaliteli futbolcular var orta sahamız yeterli defansımız iyi kalecimiz mükemmel Allah aşkına soruyorum neler oluyor bize. 

Bu hafta itibari ile radikal kararlar alınarak bu gidişe dur demenin tam zamanı artık bu takım içeride ve dışarıda farklı galip gelmek zorunda eğer gelemezse gol atmayı beceremezlerse rakibi ısıramazsa nasıl şampiyon olup da bu ligden nasıl kurtulacaksın. Yılport Samsunspor'un büyük ortağı Yüksel Yıldırım, attığı demeçlerde gördügümüz kadarıyla ceza kesme zamanının geldiğini söylüyor. Acaba merak ettim nasıl bir ceza kesecek ve kime kesecek. Merakla bekliyoruz. 

Bu hafta sonu kendi evimizde Kırklarelispor'u konuk ediyoruz. Acaba stadyumda geçen haftaki gibi 28 bin kişinin kaçı maça gelecek. Merak ediyorum doğrusu biz taraftarı da umutsuzluğa düşürdük maçlardan soğuttuk gibi geliyor bana tekrar dirilmek şahlanmak için zaman geçmiş değil. Bugün itibariyle futbolcularla tek tek konuşularak onların neden isteksiz oynadıkları sorgulanmalı. 

Para dersen var hiçbir futbolcunun alacağı yok bu kadar rahat bir kulüpte futbolcular hünerleri neden sahaya yansıtmazlar. Cadde ve sokaklarda gezerken taraftarlar bunu bana soruyolar 'Halimiz ne olacak Erdal baba' diyorlar.

Ben de düzeleceğini biraz zamana ihtiyacımız olduğunu söyleyerek taraftarlarımızı rahatlatıyorum. Bana göre bu hafta itibari ile bu takım bir çıkış yakalayarak içeride ve dışarıda farklı kazanarak tekrar eski ve güzel döneceğimizi ümit ediyorum. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR