Bu Sonucu Hak Etmedik..!

 

 

Ligin başından sonuna kadar takımının her zaman yanında olan bir taraftar.. Yaşanan onca olumsuz gelişmelere rağmen asla pes etmeyen futbolcular.. Maddi imkansızlıklara rağmen tüm çabalarını gösterip takımı buralara kadar getiren Yönetim.. Ve Samsun şehri bu oyunlara gelmemeliydi ve final maçında direkten dönmemeliydi...!

 

 

 

İçimiz kan ağlıyor, Göz göre göre giden şampiyonluk akıllara gelince kendi kendimizi yiyecek gibi oluyoruz.. Samsunspor'a yapılan bunca haksızlık gözümüzün önünden gitmiyor desek tam yeridir aslında.. Peki biz bunları hak edecek ne yaptık acaba? Protokol tribününde sadece bir tane belediye Başkanımız var oda Erdoğan Tok. Peki seçimlerden önce Samsunspor'u ziyaret edenler, Her zaman yanınızdayız diyenler neredeydi o zaman?

 

 

Bu final maçında herşeyi tam net gördük ve öğrendik aslında.. Maskeler düştü gerçek yüzler görüldü.. Taraftarlarımız stadyumdan dışarı çıkartılmadan protokol tribününe girmeyenler bir gün o taraftarlardan oy isteyecekler ama nafile.. Maskeler düştü bir kere..

 

Ankaraspor'u eledikten sonra "tamam artık bu takım süper ligde" dedik. Hay demez olaydık arkadaş.. Mersin'de topcular idmana çıkıyor, Hoca para yok diye kaçıyor derken bir de baktık meğer bunlarında hepsi saha dışında oynanan oyunların bir benzeriymiş.. Her neyse artık olan oldu, Biten bitti.. Samsunspor taraftarına yine kocaman bir hüzün kaldı..

Peki ya bundan sonra ne mi olacak? Yeni yönetim gelecek, Yeni futbolcular gelecek, Muhtemelen yenide bir hoca gelecek.. Zaten bundan öncede hep böyle olmamış mıydı ki? Ama taraftarlara edilen bunca zulüm ve göz göre göre Samsunspor'un hakkını yiyenler tarihe kara bir leke olarak yazılacaklar.. Haberiniz olsun. Samsunspor'un ahı kimsede kalmıyor..

 

Gözü yaşlı futbolcularımız ve Taraftarlarımız.. Siz elinizden geleni yaptınız sahada ve finale çıktınız.. Saha dışında oynanan oyuna yenik düştünüz ve sahada gardınız kalmadı.. Bunu tüm Samsunspor taraftarı ve Türkiye çok açık bir şekilde gördü.. Paranız ödenir hiç merak etmeyin bu kulüpte kimsenin alacağı kalmamıştır. Er yada geç alan almıştır parasını.. Dedim ya paranız ödenir ödenmesinede Hakkınız ödenmez be..

 

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen takımına sırıl sıklam aşık olan binlerce Samsunspor taraftarlarına ve onlara layık olmak için ellerinden geleni yapan futbolcularımıza, Teknik heyetimimize, Yönetimimize binlerce kez teşekkürler.. Esen Kalın..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Caner Yılmaz Arşivi
SON YAZILAR