KRİTİK DERBİ...

KRİTİK DERBİ...

Cumartesi oynanaılacak Samsunspor Orduspor Derbisi Öncesi Her iki Klubünde maddi sıkıntılarla boğuşması Karadeniz Derbisi Niteliğindeki bu Karşılaşma öncesi daha büyük önem taşıyor. Samsunspor'da mevcut yönetimin halen daha futbolcuların alacaklarını tahsis etmemeleri benim gibi bir çok Samsunspor Taraftarının da maç öncesi endişelendiriyor.

Çıkmaza giren bir klubün oyuncuları derbi maçına nasıl motive olacaklar gerçekten merak ediyorum. Yaşanan bu olayları şahsım adına düşündüğümde bırakın maça çıkmayı idman bile yapacak durumum olmazdı. Hal böyleyken kimsenin futbolculara "Kazanacaksınız, Bu maçı alacaksınız" gibi sözleri söylemeyede hakkı yok.

Hani her zaman diyoruzya paranız ödenir hakkınız ödenmez artık bu kelimeyide kullanamaz hale geldik. Bu gün aldığım bir duyuma göre Samsunspor Yönetimini Cuma günü mesai saati bitene kadar Futbolcuların alacaklarının tamamını ödeyeceği söyleniyor. Aynı yönetim yerel basına geçtiğimiz Salı günü Futbolculara ödeme yapacaklarını belirtmişti ancak yine sonuç hüsran oldu.

Bu kadar büyük kaosun içinde insanın karamsar olmaması elde değil. Bu takım Bu şehre ağır mı geliyor? Karadenize bakan Samsun bir Samsunspor'a bakamıyor. Karmaşalar içersinde oynayacağımız Orduspor Maçını kendimize yakışır bir şekilde atlatmamız dileğiyle. Kalın Sağlıcakla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Caner Yılmaz Arşivi
SON YAZILAR