DURUM VAHİM...

DURUM VAHİM...

Samsunspor'da önceki gün Başkan Emin Kar'ın görevinden istifa etmesi camiiada şok etkisi yarattı.Bu gelişmeler sonrasında mevcut yönetim kurulunda hangi ismin Başkanlık koltuğuna oturacağı büyük merak konusu oldu bana sorarsanız artık samsunspor'a taze kan lazım. Bu taze kan ise yeni yönetimle birlikte Samsunspor'a ayrı bir hava katacaktır.

Zaten Maddi sıkıntılar ile boğuşan klubün sezonun ilk yarısına kadar beklemesine hiç ama hiç gerek yok.Hepimiznde bildiği gibi eskiden kalan borçlar can sıkmasının ötesinde Klübü ve Samsunspor camiasını günden güne çıkmaza sürüklüyor.Bu kaos ortamından bir an önce kurtulmanın tek yolu sözleriminde başında belirttiğim gibi taze kanın bulunması olacaktır.

Buradan kimseyi eleştirmek istemiyorum yapılan hatalar ve doğrular Samsunspor'u bu hale getişrmiştir. Ancak Bir atasözünde dediği gibi "Yiğidi Öldür Hakkını Yeme" iki sezon önce bırakın bu klübün ligde yer almasını bırakın Başkanı dahi yoktu. Eleştri bu işin doğasında var.Anca şunu çok net gördüm ki Samsunspor Taraftarı son iki sezondur eleştri haklarını her zaman kötüden yana kullanmıştır.

Karamsarlıkla Baktığımız geçen sezonda bu takım kimsenin ihtimal dahi vermediği bir başarıya imza attı ve Ptt 1.lig playy-off'unda final oynadı. Tüm maddi imkansızlıklara rağmen Samsunspor bu başarıyı mevcut yönetim sayesinde gerçekleştirdiyse bununda takdir edilmesi gerekir. Şimdi bütün bu olumsuzlukları bir kenara bırakıp Klubü sahiplenmeli ve her zamankinden daha çok destek olmalıyız. Kurulduğu yıldan itibaren onlarca zorlukla mücadele eden Samsunspor Bu çıkmazın içinden de en kısa zamanda kurutulacağına eminim. Haydi hayırlısı... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Caner Yılmaz Arşivi
SON YAZILAR