Varolma Mücadelesi..

Samsunspor yeni sezonda şampiyonluk değilde bir birinden bomba transferler yapan yaklaşık 5 takım ile mücadele edecek gibi.. Başta Gaziantep BBSK, Ankaraspor, Kayserispor, Antalyaspor gibi takımlarla deyim yerindeyse varolma mücadelesi içersine girecek.. Elbette geçen sezon'un acıları halen içimizde ve derinden üzüntümüzü nasıl üzerimizden atacağız bilemiyorum..

Ancak herkes yeni sezona bir umutla bir heyecanla başlayacak ve Sahada mücadele eden futbolculardan her zaman olduğu gibi daha iyisini isteyecekler.. Zaten futbolun güzelliğide burada. Geçtiğimiz sezon ki yazılarımda her zaman içimde bir korku ve endişe ile "4 takım düşecek, tehlike çanları çalmasın" gibi sözler sarf ettim ve sağolsun takımımız gerçekten örnek bir mücadele ile bırakın küme düşem potasına yanaşmayı Play-off'lar da final gördü.

Umarım yeni sezonda Samsunspor taraftar desteğinide arkasına alır ve herkesi şaşırtarak zorluklar içinde zafere ulaşır. Elbette dışardan davulun sesiz hoş geliyor, tabikide Yönetim ve Teknik ekibimizin ne şartlarda takımı yeni sezona hazırladıklarının farkındayız. O nedenle Yönetime, Teknik ekibe ve futbolcularımıza yeni sezonda gereken sabır gösterilmeli ve endişeli bekleyişimizin umut vermesini isteriz. Selam olsun tüm zorluklara rağmen takımını bağrına basan Asil Samsunspor'un vefalı Taraftarına..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Caner Yılmaz Arşivi
SON YAZILAR