HİÇ YOKTAN İYİDİR

HİÇ YOKTAN İYİDİR

Samsunspor'un oynanan Şanlıurfaspor karşılaşmasında aldığı 1 puan hiç yoktan iyidir dedirtti. Deplasmanda oynanan Şanlıurfaspor karşılaşması Samsunspor'un Play-Off'a kalmak için oradan da Süper Lig'e yükselmek adına çok önemli bir fırsattı. Lig'in üst takımlarının puan kaybettiği haftalarda Samsunspor 3 puanı kazanmayı başarsaydı yaralarımıza merhem olacaktı fakat 1 puanda bence fena değil. Kırmızı Beyazlılarda karşılaşmada yer almayan Mustafa Sevgi ve Bulgar oyuncu Galin Ivanov yokluğunu hissedildi. Galin Ivanov sahada gösterdiği olağan üstü performansı ve mücadele hırsı attığı ara paslarla M'Bila'yı kaleci ile başbaşa bırakıyordu. Oynanılan karşılaşma da ise Ivanov'un yokluğunda bu ara paslarını göremedik.


Forvetler tek başına gol atamaz. Dünya çapında geliştirilen taktiklere bakılacak olursa toplu halde savunma,toplu halde atak veya kontra atak taktiği ön plana çıkıyor. Samsunspor deplasmanda karşılaştığı Şanlıurfaspor karşılaşmasında hızlı oyuncularını kullanmadı ve kontra atak taktiği tutmadı. Samsunspor karşılaşmanının 2'inci yarısında ise oyun taktiğini değiştirerek toplu halde atağa çıkıp toplu halde defansa çekilerek 1 puanı kurtarmayı başardı.Kırmızı Beyazlılar bu hafta Orduspor'u kendi evinde ağırlayacağı karşılaşmada ise taraftarlar rahat 3 puan gözü ile bakıyor. Orduspor'un genç, dinamik ve koşan bir kadrosu var. Samsunspor kendi evinde oynamanın özgüvenini arkasına alarak rahat bir 3 puanı hanesine yazdırmayı başaracağına ınanıyorum. 


Asıl konuya gelecek olursak. Gözlerimiz Samsunspor kendi evinde konuk edeceği Orduspor karşılaşmasından hariç, Şanlıurfaspor'un deplasmanda konuk olacağı Adana Demirspor maçında olacak. Samsunspor kendi evinde Orduspor'u devirmeyi başırırsa ve Adana Demirspor'da evinde Şanlıurfaspor'u yenerse Play-Off potasına tekrar yükseleceğiz. Gelecek haftalara dair söylenecek pek bişey yok. Çember daraldıkca heyecan artacak. Samsunspor'umuzu bu sezon Süper Lig'de olacağına gönülden inanıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Caner Yılmaz Arşivi
SON YAZILAR