NE OLACAK SONUMUZ ?

Süper ligin eşiğinden dönen Samsunspor'da Başkan ve Teknik Direktör sorununun ne olacağı büyük bir endişeyle bekleniyor.
Yapılacak Kongre'de kimin Başkan olacağı şimdiden büyük merak konusu olurken daha sonra Takımın başına kimin getirileceği kafalarda soru işareti bıraktı...


Öncelikle şunu belirtmek isterimki Samsunspor'un tarihinde hiçbir kongrede çift aday çıkmamıştır. Bu kongrede de çift aday çıkmayacağından da emin olabilirsiniz. Yaklaşan kongre günü öncesinde halen ses soluk çıkmaması Samsunspor taraftarının iyice düşündürüyor. Kişisel düşüncem ise Emin Kar'ın yeniden Başkanlığa geçeceği yönünde.

Bu belirsizliklerden nemalanmak isteyen bir çok takım ne yazıkki fırsattan istifade ediyor ve Samsunspor'lu Oyuncuların akıllarını çelmeye çalışıyorlar. Bu kıskaca kendini kaptıran 2-3 futbolcu ne yazıkki alacaklarını bahane ederek Kırmızı Beyazlı Kulübü TFF'ye şikayet ettiler..!


Şunun çok iyi bilinmesini isterimki bugüne kadar Samsunspor'da kimin alacağı varsa bu parayı er yada geç almıştır. Samsunspor'un ahıda kimsede kalmamıştır. Unutulmasın ki 2 sezon önce bu Kulüp'te sezon başı sadece 1 oyuncu vardı.1 aylık çalışmanın ardından yepyeni bir takım kuruldu ve Samsunspor sahaya yine 11 kişi çıktı.


Her zaman söylediğimiz gibi Başkanlar, Yöneticiler, Teknik Direktörler ve Futbolcular gelip geçicidir. Kalıcı olan ise Büyük Samsunspor Taraftarlarıdır. Aslında endişeye gerek yok senaryo aynı senaryo. Bu kulüp ne zaman kayyuma kalacak olsa birileri illaki Başkanlık görevini üstleniyor. Paniğe gerek yok yine birileri devreye girer...
Kalın Sağlıcakla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Caner Yılmaz Arşivi
SON YAZILAR