RUHUMUZU KAYBETTİK...

RUHUMUZU KAYBETTİK...


Alanyaspor karşılaşmasının başından sonuna kadar skordan çok sahadaki Samsunspor'un ruhsuz oyunu gözlere çarpttı.. Şimdi hava şartları ve nem oranı bahene edilmesin hiç. Biz oyuncularımız gibi Alanyaspor'un oyuncularıda o havayı ve nem'i tenefüs etti. Ayrıca Samsun'da nem oranının en yüksek olduğu İller arasında.. Şimdi bırakalım bu bahaneleride gerçeklerimizle yüzleşelim..


Geçen sezon Ptt 1.lig'inde Play-off finali oynayan bu takımın yarısı değilmiydi ? şimdi ne olduda bu takımın ruhu bir anda kayboldu ? Yeni transferler 15 gün olmasına rağmen neden tamamen hazır değiller ? Neden halen kadroya dahi alınmadılar ? Kafamızdaki bu soru işaretleri devam ederken kimse kusura bakmasın ama kimse futbol konuşamaz.. Zaten sahada da Samsunspor futbola dahi hiç bir şey göstermedi..

 

Gerçeklerimizle yüzleşmeliyiz artık.. Bu takımın bir ağabeye ihtiyacı var.. Tıpkı geçen sezon Adnan Güngör'ün olduğu gibi. İki sezon önce sahada yoklara oynayan Musa Aydın, Adnan Güngör'ün takımdan ayrılmasından sonra yine aynı rolü üslenmeye devam ediyor.. Belki Recep Niyaz, Mustafa Sevgi, Talha ve Adiloviç gibi oyuncuların sahada olmaları farklı olabilicek ama bu futbolcuların illaki bir ikisi sakat yada cezalı olacak.. Peki ya ozaman ne olacak ?

 


İşte tüm bu kafamızdaki soru işaretleriyle belikide tarihinin en zorlu Ptt 1.lig'in de mücadele edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.. Kayseri, Gaziantep BBSK, Şanlıurfa, Osmanlıspor ve Antalyaspor gibi paralı takımların arasında bırakın Süper Lige çıkmayı hayal etmek, Küme düşmesek iyidir iyi..! Bizler bir kere şu zihniyeti aklımızdan atmalıyız. "Bir puan bir puandır" sahamızda kazandığımız tüm maçlar bizim için en iyi sonuç bence. Deplasmanda ise önce kazanmayı isteyeceksin sonra bir puanı düşünceksin.. Ama sen maçtan öncei 1 puan olsun bizim olsun zihniyetiyle sahaya çıkarsan, Elden kaçan balık büyük olur..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Caner Yılmaz Arşivi
SON YAZILAR