Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

BU İŞİN HİÇ ŞAKASI YOK…

Öncelikle her zaman ki gibi  yazıma başlamadan evvel siz değerli okurlarımı ve büyük Samsunspor taraftarlarını saygı ve sevgi ile kucaklıyorum.

Samsunspor'un bay haftasında rakiplerimizin haftayı galibiyetle kapatması ilk ikiden Süper Lig'e yükselme şansımızı  oldukça zora soktu. Buna rağmen daha önümüz de  henüz oynanmamış tam 9 maç var. Bu da 27 puana tekabül  eder ki bu puan hiçte hafife alınmayacak bir puan...

Buradan yola çıkacak olursak  3-0'dan 5-4 mağlup olduğumuz Mersin İdman Yurdu ve 1-0 öne geçip 2-2 berabere tamamladığımız Balıkesirspor maçlarında kaybettiğimiz 5 puanı hatırlatmak istiyorum. Ve dahası ....

Eğer sadece bu iki karşılaşmayı kazansaydık şu anda zirve yarışında ilk sırada olacaktık. Geçmişe çok takılmamakta fayda var. Şimdi önümüzde çok zorlu ve kazanılması gereken maçlara konsantre olmalıyız. Zorlu seriye Bucaspor karşılaşmasıyla başlayacak olan  Samsunspor'da  futbolcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Çünkü gerçekten son kalan 9 maçın her biri final niteliğinde ve telafisi olmayan maçlar.

Böyle stresi yüksek karşılaşmalar oynamak gerçekten çok zordur. Şehir olarak taraftarlar olarak takımımızın yanında olduğumuzu onlara hissettirmemiz gerekiyor. Yeri  gelmişken  kulübümüzün  ekonomik durumu da malumunuz. Takımın hemen hemen hepsi primler dışında bir çok  transfer taksitlerini  dahi  alamadılar.

 Bakın artık Samsunlu siyaset çi  ve  işadamlarımızın bir an önce devreye girip futbolcu ve teknik ekibimizin bu mağduriyetlerini  artık  acilen gidermesi gerekir  yoksa atı alan Üsküdarı geçtikten sonra çok üzülürüz çok.  Bakın buradan bir de hatırlatma yapmak istiyorum. Kulübümüzün  özellikle maddi sıkıntılarını sadece bir iki kişiye yüklemek haksızlık olur diye düşünüyorum.

 Çünkü bu takım hepimizin. Samsun'un en önemli tanıtım markası Samsunspor'dur. Öyleyse herkesin taşın altına elini değil gerekirse gövdesini de sokması gerekiyor. Ha birde destek demişken; taraftarlarımızın Balıkesirspor  deplasmanına  giderken Samsun başta olmak üzere İstanbul ve Bursadan da   ulaşım sponsorluğunu üstlenen

Başta Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın: Galip Öztürk ve Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sayın: Şenol Ayyıldız'a  taraftarlarımız adına sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca Sayın Öztürk'ün oyuncuları zorlu maçlara konsantre etmek için verdiği primleri de unutmuş değiliz. Bir Samsunlu olarak kendisine buradan bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

Bana ayrılan köşemden satırlarıma son vermeden evvel  hafta sonu cumartesi  akşamı saat 19:00 da kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız genç ve dinamik çok koşan pres yapan  Bucaspor  karşısında  takımımıza sonsuz başarılar diliyor Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum kalın sağlıcak ile.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR