BİR HIŞIMLA GELDİ 

Biliyorum şimdi nereden çıktı bu diyeceksiniz adam da güven bırakmadınız ki. Paraları döktü olmadı, işi kendi haline bıraktı olmadı ve hala bir arpa boyu ilerleyemedik.

Döndük dolandık en  başa geldik ama gönlümüzün efendisi artık dayanamadı. BİR HIŞIMLA GELDİ masaya yumruğunu vurdu istediğini de aldı ve bundan sonra herkes aklını başına alsın dedi.

Diyeceksiniz bu durumlara nereden geldik Belediye Başkan adayları seçim öncesi verdikleri sözleri yapılan vaatleri vardı Samsunspor'un geleceği için çok önemli butik otel alt apı tesisleri ve spor kompleksi  kampüs olacak şeklinde büyük arsa tahsisi olan  yatırımların önü açılacaktı.

Ne oldu bu önemli durumun aciliyetini idrak edilene kadar alt olmadan üst olmayacağını bilene kadar kafasını kuma gömenlerin kafasını kaldırana kadar, her kesimin şu an Yılport Samsunspor'un bir tek Yılport'un takımı olmadığını tüm şehrin takımı olduğunu ki öyledir bilene kadar Yılport Samsunspor marka değerini herkesin bildiğini  fakat özellikle bazılarının  herkes onları çok iyi biliyor onlarında öğrenmesi gerektiğini bilene kadar.

Yılport Samsunspor'la geçmişte top gibi oynayanların artık buna el uzatamayacaklarını herkesin haddini bileceğini onların anlayacağı şekilde davranılacağını onlarla anladıkları dilden konuşulacağını bilene kadar. Susma konuş büyük başkan  Yüksel Yıldırım doğru bildiğin yol bizim  yolumuz bu şehri idare edenler artık durumu idare edemeyecekler.

Şimdi zaman birlik zamanı kurtuluşun şehri Samsunun yanında dernekte var  futbol Aş de var, o asil ATATÜRK'LÜ armanın peşinde Futbol A.Ş. de var dernek de var,. Son olarak acısını yaşadığımız kazayla beraber Kırmızı Beyaz rengimize eklenen siyah da Futbol A.Ş. de var  dernek de var. Sonuç olarak şehrin armanın ve renklerin peşinde ve sizin arkanızda KORKUSUZ, CESUR VE FEDAKAR BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI VAR.

Sevgili sporseverler şimdilik bunları yazıyoruz Limanların Efendisinin yaptığı açıklamalara bakarsak başarıya ulaşmak için büyük transferler geliyor onları yazacağız. Bugün lig başlıyor futbol konuşacağız.

Ertuğrul Sağlam hocamızın rahatlığına ve öz güvenine bakarsak 25 Nisan'da Samsun'da hayat duracak ŞAMPİYONLUĞU KONUŞACAĞIZ. BİR HIŞIMLA GELDİ GEÇTİ GÖNLÜMÜZÜ HOŞ ETTİ.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR