Bayram Kutlaması

Geçen Hafat Deplasmandan puanla dönmesine rağman, Stadın çoğu bölümlerinin boş olduğunu üzülerekte olsa izledim. Bank Asya Liginde önemli bir maç olduğuna inandığım, Kocaelispor müsabakası için inanın çok ümitli olarak stadyuma gittim.
Samsunspor müsabakaya iyi başladı. Maçın daha başında Samsunspor'un galip duruma geçmesi çok kolayken, akıl almaz bir golün kaçmasıbunu engelledi. Daha çok orta saha mücadelesi halinde geçen ilk yarının en önemli pozisyonu bir kaç pozisyonundan Samsunspor takımı yararlanamayınca ortaya gol çıkmasuda olananksız oldu. Samsunspor ilk yarı sol kanatını çok iyikullandı, gelen atakları açıkça söylemek gerekirse, Samsunspor uç adamlarınının bana göre değerlendirememesi, yani son vuruşları yapamaması sonucunda Samsunspor'un gol hanesine ne yazıkki bir şey yazılamadı.
Samsunspor iyimi oynadı derseniz bana göre Rize deplasmanının ikinci yarısında ortaya koyduğu futbolu inanın ilk kırkbeş dakikada çok aradım.
Dedik ya forvetlerin beceriksizliği diye!
Dakika 50 üçe bir rakibini yakalayan Samsunspor forvetleri saç-baş yolduran bir pozisyonun bir tekrarını 54. dakikada tekrar yapınca insanın aklına tekşey geliyor, bu forvetlerin işiğ nedir diye.
İşte böyle başladı ikinci yarı. Bu yüklenmenin sonucunda, rakip sahaya iyice yerleşen Samsunspor takımı; Hakn'ın çok şık vuruşu neticesi durumu 1-0 yaptı.
Gölün verdiği moralle rakibinini üstüne gitmeye başlayan Samsunspor takımı farkı artırmanın hesaplarını yapmaya başladığı artık görülüyordu
Ama görünen şu ki dakikalar ilerledikçe Samsunspor takımı ilk yarıda ki görüntülerini tekrar ortaya çıkarmaya başladığını izlemeye başlayınca Turgut'un inanılmaz pas hataları karşısında inanın şaşırmaya başladım. Neyseki farkına varıldıda değiştirildi.
İnanın son uzatma dakikaları bitmek bilmedi.
Drken umulmayan ani bir gol ve durum 2-0... Artık güzelce bir bayram kutlamsı yapabiliriz.
Teşekkürler çocuklar. Bayramınız kutlu olsun.
Bizden söylemesi
Hoşçakalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR