Kaçan Balık Büyük Oldu


Hepinizinde gördüğü gibi Samsunspor ard arda elindeki fırsatları bir bir tepti ve zorla kendini play-offlara bıraktı. Aslında Mersin maçından alınacak bir galibiyet bizi o havayla Ordu'ya götürecekti ve Karadenizin gerçek fırtınası belkide Ordu'da bir başka esecekti. Malesef yine olmadı ve Sayın Kalpar'ın balı bu sefer tutmadı...


Aslında herşeyin Mersin maçıyla bittiğini anlamamız gerekirdi, Öyleki Orduspor karşısında 3'e 1 pozisyonda topu geriye atan bir futbolcu bu maçı kazanmamak adına elinden geleni yaptığı bir kez daha gözler önüne serdi. Bir çok arkadaşımın dediği tek laf "çok komiksin Samsunspor" yönünde oldu. Arkadaş kontra atakla bulduğumuz 3-5 pozisyonda golü atmamak için çabalayan bir takım vardı sahada..


Bizler hiç bir menfaat gözetmeksizin İstanbul, İzmir, Ankara demeden deplasman yapıyorsak. Sahadaki futbolcularda o cefakar taraftara layık olmak için ellerinden gelenin daha fazlasını yapmak zorunda. Küllerinden yeniden doğan bir takımın neferi olmakta bunu gerektirir asılında. Şimdi tüm samsunspro'lular hesap yapıyor. Mersin ters geliyor, Balıkesir çok güçlü, Ankara'nın bileği zor bükülüyor.. Eee biz niye ozman elimizdeki fırsatı değerlendirip süper lide doğrudan çıkamadıkki? diyor...


İşin açıkcası Play-off gerçekten zor heleki olası bir final maçında karşımıza Ankaraspor gibi bu sezonon ligin en pahalı takımını kuran ve süper lige çıkmak için her yolu deniyen bir ekip bizi final maçında tıpkı Kasımpaşa-Adanaspor karşılaşması gibi bir senaryoyla mağlup etmek için ellerinden geleni yapacaklardır.


Yolumuz açık olsun. Zor bir süreçten geçiyoruz ve kurtuluş süper lig dediğimiz şu günlerde yazımı başında da belirttiğim gibi "kaçan balık büyük oldu" lafıyla kendi kendimizi yiyoruz.. Esen Kalın...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR