ANIT İŞTE KANIT

Eyy sayın çok bilenler siz anıt falan yapmayın, zaten yapmazsınız.

Yıllarca Samsunspor üzerinden şov yapmaya müsaitsiniz ve her fırsatta yapıyorsunuz. Bizler 31 yıl önceki acımızı yıllardan beri içimize attık unutamıyoruz ve hiç kimse unutturamaz.. 

Her yıl büyük Samsunspor taraftarı çeşitli etkinliklerle şehitlerimizi anıyor ve anmaya da devam edecektir fakat sizler her seferinde anıt anıt deyip ortaya çıkıp gündemi meşgul edip kendinize pay çıkartmaya çalışıyorsunuz ya bunu da artık  elinize yüzünüze bulaştırmayı başardınız. 

Eyy sayın çok bilenler, sizin anladığınız  hep inşaat üzerinedir ve anıtı da  inşaat zannediyorsunuz..

Şunu unutmayalım; bu şehirden her zaman bir kahraman çıkar, nasıl milletin elinde oyuncak olan Samsunspor'u alıp  onurunu ve şerefini kurtarıp  şehrin ve taraftarların gurur duyacağı bir takım  yaptı ise  20 OCAK ŞEHİTLERİMİZE İTHAFEN yapılacak olan anıtı da yapar ve yapacaktır.. 

İyi ki varsın Yüksel Yıldırım, SİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.

Eyy sayın çok bilenler, yukarıda yazdığım gibi siz betondan iyi anlarsınız. Örnek verirsek; Samsun'u boydan boya ortadan bölen  GÜZELİM CANİK İLÇESİNİN önünde bir set ve Baraj gibi duran VİYADÜKLÜ ARABA  YOLUNU  YAPTINIZ ve o yol tüm Caniklilere acı bir ANIT GİBİ DURUYOR...

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR