Ümmühan Koçyiğit

Ümmühan Koçyiğit

Acizlik…

Mehmet'im su diye ağlar,

Mecnun hu diye ağlar,

Deryada bir gül açmış oda su diye ağlar…

 

Ladik deyince akla kaplıca, göl, kaynak suyu ve Akdağ geliyor. Samsun'un güneyinde yer alan, Samsun ilimizin incisi şirin ilçemiz Ladik, turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçenin en büyük özelliği olan doğal kaynak sularını, yaylaların eteğinde kurulu ilçenin her köşesinde akan çeşmelerde görmeniz mümkün. Ama gelin görün ki ilçede hiçbir hanenin musluklarında 3 gündür su akmıyor. Şimdi siz yaylada ikamet edeceksiniz, ilçenin en büyük özelliği doğal su kaynakları olacak ama evinizdeki musluklardan su akmayacak. Bir gariplik, bir yanlışlık var bir yerlerde.

            Kimisine göre şanssızlık, kimisine göre eksiklik, kimisine göre hatalı ve vurdumduymaz bir ekibin görev başında oluşudur.

Kimse kusuruma bakmasın ama bana göre bu beceriksizlikten, kabiliyetsizlikten ve acizlikten başka bir şey değildir.

            Sen bu memlekette beş yıl belediye meclis üyeliği ve on üç yıldır da belediye başkanı olarak o koltuğu meşgul edeceksin ama 3 gündür ilçenin su şebekesindeki problemi giderip suyun akmasını sağlayamayacaksın. Meclis üyelerin alemlere akacak, sen göl tesislerinde çiçek dikip süsleme sanatı ile meşgul olacaksın ve sonra bu ilçe sakinlerinden kendine ve ekibine destek bekleyeceksin! Pes doğrusu, başka ne söyleyebilirim ki.

    

            Sn.Başkan ve sözde meclis üyesi arkadaşlar, sizleri göreve davet ediyorum.

            Biraz kendinize gelin! Doğal su kaynakları ile meşhur bir ilçedeki evlerde sular akmıyor ve ilçe sakinleri zor durumda kalıyorken evlerinizde rahat oturabiliyor musunuz merak ediyorum.

Yorumu siz değerli okurlarıma bırakıyorum.

 

Esen kalın…
 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Ümmühan Koçyiğit Arşivi
SON YAZILAR