3 golle 3 puan

Samsunspor, gündüz oynanan Bank Asya maçlarından sonra maç noksanı olmasına rağmen haftaya lider giriyor. Maça başlamadan önce 47 puanla ligin en çok gol atan 3 takımından birisi olup ligin en az gol yiyen tek takımı. Samsunspor artık emin adımlarla Süper Lig'in hazırlıklarına yavaş yavaş başlamalı diye düşünüyorum. Kendi sahasında seyirci rekorları kıran bir ekip olmaya başladığı bank asya liginde yöneticisi teknik kadrosu ve büyük seyircisiyle artık bu ligin Samsunspor şehrine ufak daha doğrusu dar geldiği bir gerçek olarak meydana çıkıyor.
Samsunspor maç sonrası 3 puanı hanesine yazdıktan sonra önünümüzdeki maçta oynayacağı Denizlispor maçı sonrası alacağı puan ve puanlar sonrası bi işin yüzde 90 biteceği kanısındayım.
Gelelim Maça; Stadyuma girdiğimde tribünlerin anababa günü olduğunu, inanılmaz bir tezahüratla stadın çınladığını gördüm. İnanın görülmeye değer bir mazaraydı. Samsunspor ilk 15 dakikada şunu gördüm önemli futbol organizasyonlarını yapamadıklarını rakip kalede etkili olamadıklarını istemeyenlerde olsa gözlemledim. Seyircisinin bu kadar istekli ve arzulu temposuna ne yazık ki sahada  mücadele eden futbolcular ayak uyduramadı. Samsunspor ikinci yarıyada pekiyi başlamadı. 10 kişi kalan konuk topa daha çok sahip olmak için mücadele ederken Samsunspor'un kanatları iyi kullanmadığını gördük. Dakikalar 55'i gösterirken Samsunspor penaltıdan Hakan Bayraktar'ın golüyle durumu 1-0 yaptı. Oyunda sahne almaya başlayan Hakan Bayraktar'ın mükemmel pası ile kaptan Turgay durumu 2-0'a getirdi.  Golün sarhoşluğunu üzerinden atamayan Karşıyaka Hakan Bayraktar'ın mükemmel pasını Zenke'nin sağayak içiyle çatala göndermesi ise maçın en önemli pozisyonuydu. Hüseyin Hoca'nın bana göre yaptığı en iyi hareket Murat - Aziz değişikliğiydi.
Sonuçta Samsunspor pekte iyi oynamadığı maçı seyircininin inanılmaz desteği ile kazanmasını bildi. Hemde oyuna koyduğu Dilaver ve Kenanla takıma taze kan vermiş oldu. Artık Samsunsporlu futbolcularda zamana oynamaya başladıklarını izlemeye başladık.
Demiştik Samsunsporn'a hayırlı olsun diye. Yanılmamışız. Herşeye rağmen 3 golle 3 puan çok iyidir diye düşünüyorum.
Bizden söylemesi
Hoşça kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR