2. Lig mi?...

2. Lig mi neden olmasın ?

Sezona 2. Lig hedefiyle başlayan Bafra Belediyespor, emin adımlarla yoluna devam ediyor. 14 yıllık 3. Lig özlemine iki sezon önce son veren Kırmızı-Siyahlılar şimdiki hayali ise 2. Lig'de mücadele etmek. Geçen sezon yaşanan talihsiz acı dramdan sonra ayağa kalkan Kırmızı-Siyahlı ekip, kadrosunu baştan aşağıya yeniledi. Takımın başına Üçüncü Lig'i iyi bilen Teknik Direktör Sedat Kalaycı getirildi. Sedat Hoca tecrübesi, bilgi birikimi ve efendi kişiliğiyle Bafra'ya çok çabuk uyum sağladı. 

Emre, İsmail, Fatih, Ali, Şeref, Ömer, Doğan, Hayri, Barış, Hakan, Ufuk gibi kaliteli oyuncuları kadrosuna katan Bafra Belediyespor, 7. hafta sonunda 14 puanla ligin ikinci sırasına yerleşti. Bu grupta bana göre Gümüşhanespor, Kastamonuspor, Ankara Demirspor ve Araklıspor zirve yarışı için kıyasıya mücadele verecekler. Geçtiğimiz hafta oynanan olaylı Kastamonu deplasmanından 1 puan çıkaran Kırmızı-Siyahlılar, büyük avantaj yakaladı.

Şu ana dek iç sahada 4 galibiyet elde eden temsilcimiz, evinde ne kadar güçlü olduğunu rakiplerine gösterdi. Önceki gün sahasında Bulancakspor'u konuk eden Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz ilk yarıdaki etkili oyunuyla galibiyete kolay uzandı. Bulancakspor önünde Emre, Ali ve kaleci Doğan günün başarılı isimleri olarak ön plana çıktı. Bafra Belediyespor, pazar gününü maç yapmadan geçirecek. İleriki haftada ise temsilcimiz ligin lideri Gümüşhanespor karşısında puan mücadelesi verecek.

Bafra Belediyespor'a sahip çıkmanın bence tam zamanı. Benim düşüncem iş işten geçmeden bu takıma herkesin destek vermesi gerekiyor. Bafra Belediyesporu'muzun ligde lobisi yok. Arkasında kimsesi yok. Sahip çıkanı yok. Yönetimin, teknik heyetin ve futbolcuların alın terinin harcanmasına kolay kolay izin verilmemesini temenni ediyorum. Yoksa bu kadar emeğe, çileye alın terine yazık olur. Bafra Belediyesporumuza 2. Lig yakışır.

Sevgilerimle... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR