Yakışanı yapın...

İki gündür gazetelerin manşetlerinden düşmeyen bomba haberleri ve röportajları okurken okuduklarıma inanamadım daha doğrusu inanmak istemedim. Bu haberleri bu demeçleri okuyon her Samsunlu'nun kafalarının içinin allak - bullak olduğuna eminim. Samsunspor Kulübü için elini taşın altına koyan herkesin karşısında şapka çıkartmayıda bir borç bilirim.
 Benim asıl merak ettiğim konuyu açmak istiyorum.
 Yıllardır hep söyler, hep yazarız ama ne yazık ki bütün bunlar yine aynı yerde kalır. Biz de temlit pilavı gibi tekrar tekrar aklımıza gelince söyler ve yazarız. Samsunspor Kulübü'nün kongre üyeleri; kongrelerde asil görevleri olan kongre raporlarını hiç ama hiç incelemeden oylamaya geçildiği zaman anında ellerini kaldırarak onaylarlar. Benim sevgili kongre üyesi kardeşlerim raporları anında ibra edip, seçimin bitmesini beklerken neden hiç kimse bu raporlardaki hesapların incelenmesi için bir önerge verme zahmetine katlanmazda, seçim sonrasında futbol kulübü kötü sonuçlar almaya başladığı zaman gazetelerin spor sayfalarında boy boy resimler verip beyanatlar açıklayıp yönetim kurulundaki insanları suçlamaya başlarlar.
 Ey benim bu açaklamaları yapan dostlarım;
 Sizler bunları açıklamadan evvel, ilk önce kendi görev yaptığınız zaman neler yaptığınızı ne kadar başaralı olduğunuzun bir hesabını yapmanız gerekmez mi?
  Sizler görevde iken Samsunspor Kulübü; tesisleşmede - sportif alanda vede en önemlisi mali yönden merak konusudur acaba ne kadar başarılı olmuştur. N ekadar yol katetmiştir.
 İlk önce şapkanızı önünüze koyun bunların muhasebesini yapın, daha doğrusu Samsunspor sizlere neler kazandırdı, sizler Samsunspor'a neler kazandırdınız?
 Bazı olayları ve açıklamaları yerinde ve zamanında yapın ki ! Bütün hakikatler tüm çıplaklılığıyla ortaya çıksın. Öyle kulübün futbol takımı kötü sonuçlar aldığı zaman; ortalığı bulandırmak için açıklamalar yapmayın. "ben Samsunspor'un askeriyim, benim Samsunspor için yapamayacağım fedakarlık yoktur" diyerek ahkem kesenlerin kongrede kenarlara çekildiklerini herkes gördü beyler...
 Bırakın neredeyse kayyuma gidecek olan bu kulübe sahip çıkan insanlara köstek olmayında işlerini yapsınlar.
 Söz gümüşse suküt altındır beyler, sizin yaptığınıza "Bulanık suda balık avlamak" derler. Ama bu tartışmalar sadece Samsun'a ve Samsunspor'a zararar verir.
 Size yakışacak olanda bu kulübe sahip çıkmaktır.
 Dost  acı söylermiş, bizden söylemesi...
 Hoşçakalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR