11 KİŞİ Mİ? 9 KİŞİ Mİ?

Her ne olursa olsun maçı son düdüğe kadar 11 kişi tamamlamamız gerekiyor Oyuna baktığımız zaman maça iyi başlamadık.

Gümüşhanespor tahtası kapalı bir takım. Onlar da gücü oranında oynadı. Maça kasti faullerle ve oyunu çirkefleştirmeye yönelik devam ettirdi.

Yılport Samsunspor'u ancak böyle durdurabilirlerdi. Bizim takım da biraz onlara uyar gibi oldu. 15 dk sonra takım kalitesi ortaya çıktı. İnsiyatif bizim elimize geçti. 

Samet Asatekin o golü atsa işi erken bitirirdik.  Hakeme gelirsek ucuz kartlar çıkardı, yakışmadı hakem kardeşimize, oyunu anlamsız  düdüklerle kesti.

Bizim gibi oynamaya çalışan takımlar için iyi değil tabi. Son 5 seneleri TFF 2.Lig'de geçmeyen kardeşlerim Caner Arıcı ve Ferhat Çulcuoğlu gördükleri kartlarla bu lige hoş geldiniz dediler. Alışmaları lazım, alışacaklar. Bu lig
başka. İyi ki karşımızda Gümüşhane vardı yoksa bize pahalıya patlayabilirdi. 

İrfan Buz inandığım, güvendiğim bir hoca. Hırsı, oyun okuması, kenarda devamlı ayakta oyunun içinde olması ve en büyük özelliği;  rakip büyük olsun küçük olsun veya rakip komple kapansın defans yapsın, bunlara hazırlıklı taktiğinin  olmasıdır. 

İrfan Buz hocamız devamlı bahsettiği  24 kişilik bir futbolcu ordusunu hazırlamış durumda. Maçta gördük, oyuna giren oyuncularımız sanki ilk 11'de başlamış gibi oynadılar. 9 Kişi kalsak bile oyun disiplininden kopmadılar.

Bu durum ilerki haftalar için umut ışığıdır. Hocamız ilk 11'de yeni transferlerin 6'sını oynattı. Hep bahsettiği homojen oyuncu gurubunu oluşturmuş. Bunun üzerine yeni transferimiz Gökhan Alsan ise ballı kaymak olmuştur. Maç için skor görüşüm 5-0 idi fakat 2 kırmızı kart biraz oyunumuzu  skor korumak için taktiğe çevirdi. Olmasa o kartlar 5 olurdu. 

Bıkmadan yazacağım. TÜRKİYE'NİN son 12 yılına damga vuracak kaleci Yılport Samsunpor'un kalesini koruyor. Helal olsun NURULLAH ASLAN.

Saygılar...


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR