ZOR DOSTUM ZOR

İlk maçımızı BAY geçtiğimiz TFF 1.Lig'i inşallah kazasız belasız ve şampiyonlukla taçlanarak bitiririz. Son hazırlık maçımızı cuma günü çok zorlu bir rakiple oynadık! 

Bu maç bize ölçü olur mu derseniz kesinlikle olmaz. Bu maçı kim istedi kim ayarladı ise tebrik ederim. Herhalde takımın moral motivasyonunu yükseltsin diye ayarlanmış bir maç diye düşünüyorum.

Yahu kardeşim 28 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına başlamış, transferlerini daha yeni yeni yapan, hazır olmayan bir takımla nasıl ciddi bir hazırlık maçı oynamayı düşündünüz. Pes vallahi. Eğer bu maçı hoca ayarladı ise ona da pes diyorum. Bu Fatsaspor'a U19 takımımız yarım düzine gol atardı.

Hocam, Allah aşkına bu maçtan hangi sonucu çıkarttın. Hocam, takımın santraforu bu maçta bile gol atamadı. Hocam, duran top organizasyonu yok. Hocam, Fatsaspor'a ilk yarı tek kale oynadık. Attığımız gollerin oluşu organize değildi. Böyle hazır olmayan bir rakibe karşı bile sağlı sollu ataklar yapıp üretken olamadık.

Hele ikinci yarı tam muamma. Bol pas yaptık, peki ya sonuç? Elde var sıfır. Hocam, bu maçtan istediğini aldın mı? Hocam, TFF 2.Lig geç başlıyor, o ligden daha hazır bir takımla maç oynaya bilirdik.

Kalecilerimiz lige hazır.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR