VAKFI KEBİR EKMEĞİ 

Başlık enteresan olunca yazımız da ona uysun dedik. HEKİMOĞLU maçında ŞİFA bulduk, 5 gol atıp 3 puan aldık. Maçı nasıl oynadık?

Tipik deplasman takımı gibi fazla ileriye çıkmadan uzun toplarla gol aradık. Erken gol bulunca işler bizim istediğimiz gibi gitti. Oyunun her bölgesinde vardık. Mücadelemiz üst düzeyde, futbolcularımız moralli. 

Sanki dersin freni patlamış kamyon gibi geliyoruz, noksanlarımız yok mu? Var. Hala tam manası ile kenarları kullanamıyoruz, pas oyununu devamlı hale getiremiyoruz. İleride çoğalamıyoruz, futbol olarak rakibe üstünlük kuramıyoruz.

Buna rağmen 90 dakika boyunca Hekimoğlu Trabzon'a pozisyon dahi vermedik. Yılport Samsunspor futbol olarak değil attığı gollerle rakibini ezdi. Ey takım, madem erkenden gol bulabiliyorsunuz, neden İrfan Buz takımın başındayken bu golleri atamadınız? Adam her basın toplantısında erken bulduğumuz pozisyonları gole çevirseydik böyle olmazdı diye diye gitti. Gareziniz ona mıydı?

Neyse maç öncesi en çok dikkat çeken detay sahanın bozukluğu idi. Vakfı Kebirin stadı değil de ekmeği güzelmiş. TFF 2 .Lig Beyaz Grup'ta daha önce yazdığım gibi Yılport Samsunspor ve Manisa FK hariç diğer takımların hepsi fasarya.

Rakibimiz Manisa FK kaybetmeden yoluna devam ediyor. Aldığımız  5-0 galibiyete 9 puan verilmediğine göre haftalar ilerledikçe rakibimiz yakalamak zorlaşıyor. Yeni gelen hocamız Ertuğrul Sağlam maçı tribünde izledi, notlarını tuttu. Tabi bu maç ölçü olmaz, genel anlamda kendisine raporlar ulaşmıştır. Ertuğrul hocanın da kendine göre düşünceleri vardır. 

İlk yarının son 4 maçını oynayacağız. Takımda gidecek futbolcular mutlaka olacaktır.Yeni gelecek futbolcuların da  olacağına inanıyorum. Ertuğrul hoca bütün stratejisini aradaki  6 puan farkına göre yapacaktır. İnanıyorum ve güveniyorum başaracaktır.

Bir parantez Bahattin Köse kardeşime açıyorum. Geçen sezon dahil  tüm yazılarımda BAHATTİN KÖSE dedim. Onsuz olmaz diye yazdım. Bazı kesimlerden eleştiri aldım, olsun Bahattin kardeşime FEDA olsun. Devam BAHATTİN KÖSE. Sen işini yap ben eleştirilere razıyım.   

SAYGILAR...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR