UYKULAR HARAM OLDU

Yılport Samsunspor, geçtiğimiz cumartesi akşamı altıncı hafta itibari ile ligin en önemli maçına çıktı. Karşımızda 5 haftadır kaybetmeyen Manisa FK vardı maç öncesi açıklamalarla ortalık biraz gerildi. 

Manisanın FK hocası, Yılport Samsunspor maçı için  sıradan bir maça çıkıyoruz dedi. Vallahi bu adam bir şeyler biliyormuş, haklı çıktı. Niye? Resmen adamlar bizi ezdi, oynadıkları futbolla ders verdiler. Oyunun  her bölgesinde hem toplu hem topsuz maçın hakimi idiler Manisa FK takım oldu.

Karşımıza ilk defa eli ayağı düzgün takım çıktı, gücümüzü görelim dedik adamlar bize günümüzü gösterdi. Yılport Samsunspor'lu futbolcular nasıl oynadı. Vallahi  oynayamadı hepsi acemi mangası gibi  aşırı top kayıpları ilerde çoğalma yok  Nurullah hariç hepsi berbat  ayaklarını artık yere basmaları lazım. Böyle kötü oynamaya hakları yok.

Top namına birşey yoktu, oyun içinde kısa üçgenler yoktu, oyunun yönünü  çeviren ters toplar yoktu. Maç içinde teknik taktik yoktu. Kendi sahamızda rakip arkasına bir kişiye top şişirdik yok böyle futbol. Ve maç içerisinde bir türlü organize olamadık. Forvet hattında çoğalamadık ikinci bölge ve üçüncü bölge arası çok açıktı .Hangi taktikle ne oynadığımızı anlayamadım. 

Hele ikinci yarıya tam facia taktikle çıktı. Tüm riskleri alarak 3-5-2 döndü ve tek stoper kaldı hücum dedi. Resmen intihar etti. Bu arada devreye Nurullah Aslanım benim girdi. MAÇ İÇERİSİNDE NURULLAH'IN KURTARDIĞI GOLLERİ VALLAHİ  SA YA MA DIM.

Kısaca Nurullah Aslan bizim umutlarımızı yeşertti, bizi ligde tuttu. İrfan hoca hatasını anladı Ferhat'ı oyundan aldı Aytaç'ı koydu. Oyunu biraz dengeledik seyircinin desteği ile oynamadan iki gol attık.  Bir puanı kaptık. 

İrfan Buz hocamı da şimdilik bu kadar eleştiriyorum. Bu hiç eleştirmeyeceğiz anlamına gelmesin. Değerli okurlarım, bu maçın tüm teknik taktik hatalarını yazsam spor sayfasının komple rahat doldurur....

Hatalarımızdan ders alıp çok çalışmak zorundayız.  Lig uzun maraton. Şimdi yıkma zamanı değil birlik olma zamanı.

SAYGILAR...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR