Üst sıralara tırmanmak

Samsunspor'umuz ligdeki ikinci yarının ilk maçında puan cetvelindeki düşme hattı olan kırmızı bölgenin üstüne çıkma açısından kritik maçlarından birinde iyi futbol ile birlikte altın değerinde 3 puan aldı ve ilerideki haftalara daha umutla bakmaya başladı.

Mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıktığı Sivasspor karşılaşmasına takımımız Kalede Okan- Zeki,Alim, Satka, Drongelen - Tait Bennasser, Holse, Fofana, Emre ve Marius 11'i ile başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında takımımız çok etkili bir oyun ortaya koydu. İlk 45 dakikada atılan iki golün yanında pozisyonlarda bulundu. Biraz son paslarda dikkatli olunabilseydi ilk yarı daha farklı olabilirdi.

İlk yarı boyunca özellikle Tait ve Bennasser kusursuz oynadı. Eğer Tait form durumunu bu şekilde yukarı çekerse kalitesi ile takımın ligde tutunmasına çok büyük katkı sağlayacaktır.

Tait ve Ntcham olmadığı maçlarda topla pas trafiği yapamıyoruz.

İlk yarı takımımızda kötü oynayan hiç kimse yoktu. Sivasspor takımı ilk yarı hiç atak yapamadı.

Okan'a ilk yarı hiç iş düşmedi ve neticesinde İlk yarı takımımızın Drongelen ve Holse'nin golleri ile ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

Maçın ikinci yarısına Sivasspor atak başlasa da 58. dakikada Koita'nın kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalan Sivasspor oyundan düşmesi, Samsunsporumuzda skoru koruma düşüncesi ile oyuncu değişiklikleri tempoyu tamamen düşürdü.

Maç ilk yarıda güzel futbol ve atılan gollerle 2-0 sonuçlandı.

Bu galibiyet ile kırmızı düşme hattının üstüne çıktı.

Gisdol ile yavaş yavaş üst sıralara çıkarken ilk kez de düşme hattının üstüne çıktık.

Aynı disiplinle ve anlayışla ve büyük Samsunspor taraftarının desteğiyle biz bu ligde kalacağız. Şimdi bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR