ÜÇ YANLIŞ BİR DOĞRU

Evet değerli okurlarım, bu Şehrin çoçukları on üç yıl geçse dahi unutamadığını gösterdi, bağrına bastı inandı güvendi ve kurtuluş sende dedi.. BABA kurtar bizi bu bataklıktan diye haykırdı. Samsunspor'da yanlış giden ve gelişen olayların son bulması için doğru adamdı İSMAİL UYANIK. O ne yaptı? Çağrıya sessiz kalmadı geldi ve kolları sıvadı. Samsunspor'da gözle görülür gelişmeler oldu. Ben dahil bütün taraftarlar artık kurtulduk diye sevindi ve umutlar arttı.

Şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı. Samsunsporumuza menajerler,  şampiyon olmuş hocalar, kaliteli transferler scouting ekipleri,müdürler, masöründen, malzemecİsine kadar değişim. Özel korumalar, özel aşcılar, otobüsünden ,son model kiralık arabalara en güzel yerlerde kamplarına kadar yok  yok her şey on numara beş yıldız. Bu kadar imkanlara rağmen sonuç ne? Sıfıra sıfır elde var sıfır.

Sportif başarı da olmayınca yavaş yavaş herkes dökülmeye başladı. Bunları uzun uzadıya yazmaya gerek yok. Herkes her şeyi değerli taraftarlarımızla birlikte gördü ve duydu.  Bu şunu gösterdi; İsmail Uyanık teknolojiden ve futboldan uzak kalmış, bir anda paranın her şeyi çözeceği düşünülmüş. Evet çözer fakat yanlış kişilerle yola çıkılmış. 

Daha sonra düzelmesi için gerekli adımlar atılmış, formüller üretilmiş fakat İsmail başkanın geçmişte başarılı olduğu bu formülleri ile şimdiki zamanda başarıya ulaşılmayacağı görüldü.Nasıl? Sükseli pahalı takımımız küçük bütçeli takımlar karşısında döküldüğü gibi geçen sezon Ligde bizim için hüsranla sonuçlandı.

Bu sezonda işler iyi gitmeyince bir buçuk senenin sonunda basın açıklaması ile İsmail başkan kendine futbol A.Ş'den yol verip istifa etti. Açıklamaları tüm Türkiye ve Samsun kamuoyu dinledi. Fazla derine girmeyeceğim, bu açıklamadan sonra Yüksel Yıldırım bey'de kendisi basın açıklaması yaptı İsmail başkanın Yüzde otuz hissesinin olduğunu fakat beş kuruş dahi para vermediğini ayrıca  hisseye imza atmadığını söyledi.

Para verilmeyip imza atılmayan bir yerde nasıl hisse sahibi olunur dedi. Ayrıca İsmail başkan kendisinin maaş almadığını beyan etmiş fakat Yüksel bey her ay 50 Bin TL maaş aldığını söyledi. Hadi diyelim diğer yanlışları geçtik, bu iki para mevzusu İsmail Başkanı sınıfta bıraktı.

Değerli okurlarım böyle akçeli para işleri beni ilgilendirmez. benim için şu an asıl olan Samsunspor'dur. Nokta. Hani günlük hayatta da kullanırız, derler ya 'Üç yanlış bir doğruyu götürür' işte bu sefer olmadı.

Samsun halkı ve arması şerefli asil taraftarlarımızla birlikte omuz omuza kol kola hep beraber şampiyonluğa koşmak için, kendisini Samsun'a ve Yılport Samsunspor'a adayan dobra, dosdoğru adam Yüksel Yıldırım başkanın yanında birleşmemiz gerekiyor.

Saygılar sunarım...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR