Kemal İlyas Sağır

Kemal İlyas Sağır

Tokat Kebabı da yenildi...

Adana Demirspor deplasman galibiyetinden sonra dün akşam Ziraat Türkiye Kupasında TFF 3. Lig ekiplerinden Tokat Belediyesi Plevnespor 4. Tur eleme maçında rakibimiz oldu. Tokat Plevne Belediyespor geçen sezon Bölgesel Amatör Ligden 3. Lige yükselmişti.

Rakibimiz Ziraat Türkiye kupasında 4. Tura gelinceye kadar, 1.turda BAL ligi takımı Çarşambaspor’u, 2.turda TFF 2. Lig takımlarından Zonguldak Kömürspor’u, 3. Turda TFF 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor’u yenerek rakibimiz oldu.

Gün boyu yağan hafif çiseli yağmur maç boyunca da devam etti. Seyircisi ilgisi ve ortalaması süper lig takımlarından Pendikspor, Karagümrük, İstanbulspor ve Başakşehir takımlarının seyirci ortalaması kadardı.

Türkiye kupası maçları tarihine geri dönüp baktığımızda alt lig takımlarının süper lig takımlarına karşı efsane eleme maçları olduğu aklımıza geldi. Samsunspor yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkınca kazaya kurban gitmeyelim diye düşünmedik değil. Ancak Tokatspor’da bu enerji, oyun ve kurgunun olmadığı maçın başlaması ile hissettik. Eleme maçı ama o kadar enerjisiz geçti ki sadece bir tane sarı kart ile rakip takım elini kolunu sallaya sallaya elenerek evine döndü.

Maçta gollerimiz 23.dakika Ercan KARA, 61. dakika M. FOFANA, 85. dakika Berhan DENİZ ile geldi.

Maçta takımımız adına eleştirilecek bence önemli durum oyuncu değişikliği için 73 dakikanın beklenmesi ve oyuncu değişikliğinde tüm haklarımızın kullanılmamasıdır. İkinci golden hemen sonra yani 61. dakikadan itibaren oyuncu değişikliği başlamalıydı. Neden tüm değişiklik hakkımızı kullanmadık anlayamadım. 2005 doğumlu Alper Efe PAZAR, 2006 doğumlu Emre KÖROĞLU son değişiklik hakkı için kullanılmalıydı. Dünya’da 17 ve 18 yaşları bile genç değil tam yaşı kabul edilip 15,16 yaşlar için genç oyuncu denilirken Türkiye’de halen 21,22,23 yaşlar için genç muamelesi yapılıyor.

Hafta sonu cumartesi günü saat 16:00 da oynayacağımız Kasımpaşa maçı için iyi bir ter antrenmanı oldu. Artık hafta sonu mazeretsiz galibiyet bekliyoruz. Taraftar zaten üstüne düşeni yapacaktır.

Kalın sağlıcakla..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal İlyas Sağır Arşivi
SON YAZILAR