Tek Devre Yetmedi

Lig sonuncusu Samsunspor,Bank Asya Ligi'nin iddialı takımlarından Rizespor'a konuk oldu. Geçen haftanın galip takımıyla, kendi sahasında oynamanında verdiği dezavantajla sahaya çıkan Kırmızı - Beyazlı ekibin ilk 45 dakika ortaya koyduğu futbol ise ilerisi için hiçte tatminkar olarak izlenmedi. Sahada ne yaptığını, kimin ne oynadığını inanın ilk yarı pek anlayamadım.
Maçın daha henüz başında hiç beklenmedik bir şok golle mağlup duruma düşen Samsunspor Takımı, izlediğimiz kadarıyla; Forvet hattında çoğalmaması, Rakip takım ataklarında ilk önce Atağı durdurmakta şeklinide yapamayınca reakip takım çok olmasa bile orta sahada belirgin bir üstünlük kurup, oyunu kanatlara yıkıp, yapacakları kanat organizasyonları sonucu neticeye gitmeleri düşünmeleri sonunda maçın 23. dakikasında yapılan komple bie akın sonunda, ev sahibi Rizespor çok rahat bir gol daha atarak durumu2-0 yaptı
Samsunspor ilk yarı ne oynadı derseniz; inanın ben hiçbeirşey görmedim.
İkinci yarıya Samsunspor tamamen başka bir kimlikle başladı. İlk yarıdaki tutuk, isteksiz, rakibin üzerine gelmesini bekleyen Samsunspor gitmiş, yerine hucumu daha çok düşünen, rakibine yüklenen Samsunspor 51. dakikada penaltıdan durumu 2-1 yapınca, artık kaybedeceği birşey olmadığını anlamış olacaklar ki(!), agresif ve mücadeleci futboluna devam etmesi sonunda bunun semeresini gördü ve harika bir paslaşma sonunda durumu 2-2 yağpmaları sahada sahada mücadele eden Samsunsporlu oyunculara güven gelmeye başladı. Dedik ya 2. yarıda başka bir Samsunspor sahadaydı ve topun olduğu her yerde Samsunspor takımından en az iki oyuncu vardı.
Samsunspor'da 2. yarıda tek noksan forvet hattında yakalanan azda olsa fırsatları son vuruşları yapamadıkları için ne yazıkki Rize deplesmanından bir puanla dönmek zorunda kaldılar.
İkincş yarı oynanan, daha doğrusu ortaya konulan mücadeleden zevk aldım.
Verilen mücadele önümüzdeki haftalar için umut verici olarak gördüm.
Ne yazıkki tek devre yetmedi.
Bizden söylemesi
Hoşçakalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR