Size yakışanı...

- Dün ilimizde ilk defa bir amatör spor kulübünün düzenlediği panele katıldım. İlimizin spor camiasındaki bir çok ünlü ismi oradaydı. Konuşmacılar panele ayrıca bir renk katmışlardı. ASKF Samsun Şube Başkanı Şeher Aydın, Futbol İl Temsilisi Hasan Özbulut, TFFHGD Başkanı Yusuf Kemal Coşgun, Canik İlçe Emniyet Müdürü, Pınarspor Kulüp Başkanı ve yöneticileri paneli renklendiren simalar olarak göze çarparken Fedai Aksoy Hoca'nın minik sporcular için söylediklerini dinlerken gözlerimi onlardan biran olsun ayıramadım.
- İlk aklıma gelen bu kulübün me şartlar altkında kurulduğuydu. Ama yapılanları da görünce görevi ehli olan, bizleri aratmayacak olan insanlarada bıraktığımız için vicdanen çok büyük bir zevk aldım.
- Ama en çok dikkatimi çeken olay ise katılan konuşmacılara günün anısına birer plaketinde verilmiş olmasıydı. Haa... unutulan yokmuydu derseniz, onada cevabım şudur; O kadar kusur kadı kızında da olur.
- Benim asıl zevk aldığım ve almadığım iki konuyu dile getirmek istiyorum.
- Birincisi; Böyle bir panelin belkide ülkede ilk olarak Pınarspor Kulübü tarafından gerçekleştirilmesi. Bununda başmirarı olarak sevgili Şahin Gizenci'yi bütün kalbimle kutlarken yönetim kurulunuda böyle bir başarıya imza attıkları için ayrıca kutluyorum.
- İkincisi; Böyle mükemmel bir panelin yapıldığı bir ilçede ilçenin belediyesinden hiç bir yetkilinin olmamasıda bana göre biraz düşündürüyor diye düşünmektende kendimi alamıyorum. En azından nezaketen belediye başkanını temsilen belediyespor müdürü olan arkadışımız orada bulunabilirdi.
- Adı geçen kulüp; Bu ilin en büyük mahallesinin spor kulübü heralde unutulmuş gibi geldi bana sadece onların kimseyi göremeyince Pınarspor Kulübü adına üzüldüm.
- Sözün kısası; Emeği geçen herkesi candan kutlarken, başarılarının daim olmasını dilerim.
- Sizler bir amatör spor kulübünün yapabileceğinin çok fazlasını yaptınız.
- Sizleri ayakta alkışlıyorum.
- Sizlere yakışanı insanlara gösterdiniz.b
- Bizden söylemesi
- Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR