Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

SEZON FİNALİ HAKKINIZI HELAL EDİN...

Gurbette ve Samsun'da yaşayan çok saygıdeğer Samsunlu hemşehrilerimiz ve büyük Samsunspor taraftarları.
Ben buradan bana ayrılan köşemden 3 yıldır ve de ekranlarda sizlerle beraber yaklaşık bir buçuk yıl içinde taraftar ve izleyici kitlemizi arttırmış olmanın büyük bir heyecanını yaşıyorum. Ve şahsım adına yazılarımda ve ekranlar da asla kişilere vurmaya değil burada Samsunspor'u sevenleri takımımız için elini ve gövdesini taşın altına koyanları sevmeye geldim, seveceğim de...
 
Karşılık bulduğumda da aynen bu yolda yürümeye devam edeceğimi bilmenizi isterim. Eğerki karşılığını bulamazsam programımızın adından da belli olduğu gibi nasıl ekranlara ekip olarak adam gibi geldiysek, adam gibi de başımız dik anlımız açık geldiğimiz yere yani trübünlere geri dönmesini de biliriz.
 
Ayrıca büyük taraftarlarımıza bize yani kendi sesleri taraftarın 5e5i ne ve ister gazetede ki yada samsunsporluyuz.net teki yazmış olduğum köşe yazılarıma olan sonsuz güvenleriniz den dolayı şu an da bana ayrılan köşemden ve ekranlardan şahsım adına teker teker teşekkürlerimi sunarım.
 
Saygıdeğer Samsunsporlular; bu ekranlardan ve yazmış olduğum köşe yazılarım da sizlere tüm samimiyetimle birşeyi ifade etmek istiyorum. Bize destek verenlere de destek vermeyenlere de tüm içtenliğimle söylüyorum: "Bu programın ve yazılarımın ilham kaynağı ve gerçek sahibi önce yüce Rabbim sonra da benden dualarını esirgemeyen ve daia yanımda olan sizlersiniz, ben değilim "
 
Şunu çok iyi biliniz ki burada sizler ve Samsunsporumuz adına çok güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. Sezon içerisinde yaşanan bütün tereddütlere ve gerginliklere net olarak sizler her zamanki gibi son noktayı koydunuz. Bugün taraftarın 5e5i'yle tüm Samsunlular ve Samsunsporlular kazanmış oldular.
 
Niye mi? Çünkü bizler birimiz için hepimiz için takımımız için memleketimiz için bir olduk, iri olduk, diri olduk.
 
Sevgili Samsunlular Samsunsporumuzun ve sizlerin değerleri üzerimde mübarek bir emanettir. Sizlerin bu takıma ve taraftarın 5e5i' ile yazdığım köşe yazılarım başta olmak üzere bana olan inancınızı bugün olduğu gibi yarın da daima onurumuz ve şerefimiz olarak göreceğimden hiç kimsenin ama hiç kimsenin tereddütü olmasın. Bunu böyle bilmenizi istiyor, sözlerime son vermeden evvel son olarak da rahmetli Nuri Asan'ın da dediği gibi "Bir Sevdadır Samsunspor" sözünden yola çıkıyor kalbi ve yüreği Kırmızı-Beyaz-Siyah olarak çarpan herkesin bizlere haklarını helal etmesini istiyoruz.
 
Bu güzel tabloyu tavandan tabana bizlere yaşattığınız için şahsım ve ekip arkadaşlarım adına Şirinler, Şehzadeler, Çılgınlar, Genç Termeliler, Grup İstanbul 5, Bursa Bengüller, Başkanetli Samsunsporlula, Canikli Mekansızlar ve Genç Bursalı Samsunsporlular sizlere çok teşekkür ediyor, Allah hepinizden razı olsun diyorum. Sağolun, varolun...
 
 
NOT: Samsunsporluyuz.net ile Denge Gazetedeki yazılarımla ilerleyen günlerde takımız ile ilgili gündemleri yazılarımla sizlerin karşısında paylaşacağım...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR